Εκρήξεις στην τουρκική Βουλή και στην Κωνσταντινούπολη! (pic & vid)

Gazzetta team
Εκρήξεις στην τουρκική Βουλή και στην Κωνσταντινούπολη! (pic & vid)
Όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο Anadolu, έκρηξη σημειώθηκε στο κτίριο της τουρκικής Βουλής, στην Άγκυρα! Πληροφορίες για 12 τραυματίες, δύο σε κρίσιμη κατάσταση μετά από δύο νέες εκρήξεις στο Κοινοβούλιο.

Έκρηξη πριν από λίγη ώρα στο κτήριο της τουρκικής Βουλής στην Άγκυρα! Λίγη ώρα αφότου είδε το «φως» της δημοσιότητας η πληροφορία ότι ο αρχηγός των πραξικοπηματιών παραδόθηκε και έγινε γνωστό πως ο Ερντογάν επιστρέφει στην Τουρκία, τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως ένα ελικόπτερο έριξε βόμβα στο κοινοβούλιο της χώρας, στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, οι πραξικοπηματίες «χτύπησαν» το τουρκικό κοινοβούλιο, γεγονός που επιβεβαίωσαν και Τούρκοι βουλευτές, οι οποίοι βρίσκονται μέσα στο κτίριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πάντως, δεν υπάρχουν τραυματίες.

Παράλληλα το πρακτορείο Reuters κάνει λόγο για ισχυρή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, στην περιοχή της κεντρικής Πλατείας Ταξίμ όπου έχει συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος!

Λίγη ώρα αργότερα τα Μέσα μετέδωσαν πως έγιναν δύο νέες εκρήξεις στο Κοινοβούλιο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν 12 τραυματίες, ενώ οι βουλευτές που βρίσκονται μέσα στο κτήριο κάνουν λόγο και για πυροβολισμούς.

Βίντεο από την πρώτη έκρηξη στο κοινοβούλιο.

Bίντεο από τη δεύτερη έκρηξη

ΔΕΙΤΕ LIVE ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΕΔΩ!