Τρομερή επίθεση Κύπριας αστυνομικού σε μετανάστη! (vid)

Gazzetta team
Τρομερή επίθεση Κύπριας αστυνομικού σε μετανάστη! (vid)
Η Κύπρια αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο!

Έντονες αντιδράσεις, έχει προκαλέσει στην Κύπρο, βίντεο που δείχνει γυναίκα αστυνομικό που υπηρετούσε στα κρατητήρια αλλοδαπών στη Κύπρο να βρίζει χυδαία αλλοδαπό κρατούμενο, με εκφράσεις όπως ” σου γαμώ την μάνα” και “σου γαμώ τον Αλλάχ”.

Ο έγκλειστος αλλοδαπός, είχε ανέβει στην στεγή των κρατητηρίων για να διαμαρτυρηθεί για τις συνθήκες κράτησης του. Όπως κατέγραψαν οι κάμερες των κρατητηρίων, κάποιες φορές ο κρατούμενος έβγαλε και έδειξε τα γεννητικά του όργανα προς τους αστυνομικούς.

Η Κύπρια αστυνομικός, μετά την δημοσίευση του βίντεο, βρίσκεται σε διαθεσιμότητα ενώ έχει διαταχθεί εναντίον της ποινική και πειθαρχική δίωξη. Η συγκεκριμένη αστυνομικός φέρεται να είχε υποπέσει στο παρελθόν σε σωρεία από πειθαρχικά παραπτώματα και είχε σύμφωνα με πληροφορίες συχνά παραβατική συμπεριφορά.

Ωστόσο στην Κύπρο δεν υπάρχει μηχανισμός απομάκρυνσης της από το σώμα, καθώς πρέπει να ακολουθηθούν εξαρετικά χρονοβόρες διαδικασίες.

Update: Το βιντεο ειναι απο τον Απρίλιο και η αστυνομικός τεθηκε σε διαθεσιμότητα! Σήμερα επέστρεψε πισω στην εργασία της.

Πηγή: Luben.tv