44χρονος έκανε γυαλιά-καρφιά το νοσoκομείο Βόλου

Gazzetta team
44χρονος έκανε γυαλιά-καρφιά το νοσoκομείο Βόλου
Βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να σπάζει τα τζάμια και να προκαλεί ζημιές σε ένα γραφείο των ΤΕΠ και στην Οφθαλμολογική κλινική!

Στο πόδι σήκωσε ολόκληρο το νοσοκομείο του Βόλου ένας 44χρονος Έλληνας με ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος άρχισε να καταστρέφει ό,τι έβρισκε μπροστά του για να εκδικηθεί τους γιατρούς επειδή αρνήθηκαν να του κάνουν εισαγωγή στην Ψυχιατρική κλινική!

Ο δράστης επέμενε στους γιατρούς του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ότι χρειαζόταν νοσηλεία, όμως εκείνοι άλλαξαν την φαρμακευτική αγωγή που παίρνει και του είπαν να επιστρέψει στο σπίτι του. Εκείνη τη στιγμή, ο 44χρονος βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να σπάζει τα τζάμια και να προκαλεί ζημιές σε ένα γραφείο των ΤΕΠ και στην Οφθαλμολογική κλινική!

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βόλου τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στα κρατητήρια της υπηρεσίας του. Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση φθορών και διατάραξη κοινής ειρήνης, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.


Πηγή: protothema.gr