Μητέρα στη Γερμανία σκότωσε τα οκτώ νεογέννητα παιδιά της

Gazzetta team
Μητέρα στη Γερμανία σκότωσε τα οκτώ νεογέννητα παιδιά της
Με αποτροπιασμό παρακολουθεί η γερμανική κοινή γνώμη τη δίκη της 45χρονης Άντρεα Γκ. στη Γερμανία, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε και πέταξε οκτώ από τα νεογέννητα βρέφη της κοντά στο σπίτι της στη Βαυαρία.

Ο δικηγόρος της γυναίκας δήλωσε στο δικαστήριο ότι η πελάτης του τύλιξε τα βρέφη σε κουβέρτες, αδιαφορώντας εάν είναι ζωντανά ή όχι. Στη συνέχεια, τα τοποθέτησε σε πλαστικές σακούλες τις οποίες έκρυψε μέσα στο σπίτι.

Το φρικτό έγκλημα ήρθε στο φως μετά από την μετακόμιση της οικογένειας από το σπίτι και έχει σοκάρει την κοινή γνώμη της πόλης Wallenfels. Ο 55χρονος σύζυγός της, Σίλβιο Σ., βρίσκεται επίσης στο εδώλιο, για συνέργεια σε δολοφονία.

Παρότι η εισαγγελία της περιοχής ήθελε να δικάσει την 45χρονη για το φόνο και των οκτώ βρεφών, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό καθώς τέσσερις σοροί είχαν αποσυντεθεί σε τέτοιο σημείο που ο ιατροδικαστής δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει εάν τα βρέφη γεννήθηκαν ζωντανά.

Οι εισαγγελείς της περιοχής κατηγορούν το ζευγάρι για «σεξουαλικό εγωισμό, αδιαφορία και αναισθησία». Εκτός από τα δολοφονημένα παιδιά, το ζευγάρι έχει και εν ζωή τέκνα.

Μετά από την τρίτη γέννα, η 45χρονη αποφάσισε ότι δεν ήθελε άλλα παιδιά αλλά αντί να χρησιμοποιήσει αντισύλληψη ή να ζητήσει από τον άντρα της να προχωρήσει σε βαζεκτομή, επέλεξε να θανατώνει τα παιδιά της.

Ο δικηγόρος παρουσίασε στο δικαστήριο έγγραφο στο οποίο περιέγραφε τσακωμό του ζευγαριού για άμβλωση, πριν από τις οκτώ αυτές εγκυμοσύνης. Όπως έγινε γνωστό, σε εκείνη την περίπτωση η 45χρονη γέννησε στην κουζίνα του σπιτιού της, άφησε το μωρό να πέσει στο πάτωμα και στη συνέχεια το τύλιξε σε μια πετσέτα.

Το ζευγάρι ζούσε στο σπίτι όπου εντοπίστηκαν οι σοροί των βρεφών για αρκετά χρόνια αλλά πέρσι πήραν διαζύγιο και μετακόμισαν.

Το φρικιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Πηγή: ethnos.gr