Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς στο δικαστικό Μέγαρο του Μίτσιγκαν! (vid)

Gazzetta team
Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς στο δικαστικό Μέγαρο του Μίτσιγκαν! (vid)
Νέος συναγερμός σήμανε την Δευτέρα στις ΗΠΑ όταν ένας ένοπλος εισέβαλε στο δικαστικό μέγαρο στην κομητεία του Μπέριεν στο Σεντ Τζόζεφ του Μίσιγκαν και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρεις ανθρώπους.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο δράστης άνοιξε πυρ έξω από την δικαστική αίθουσα, ενώ ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ένας αστυνομικός ο οποίος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπως επίσης άλλα δύο άτομα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, νεκρός είναι ο δράστης και δύο δικαστικοί επιμελητές, ενώ όσον αφορά στους τραυματίες το τηλεοπτικό δίκτυο CBS μετάδωσε ότι ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο χέρι και δύο εργαζόμενοι δέχθηκαν επίσης πυρά, χωρίς να είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας τους.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της νέας αυτής φονικής επίθεσης στις ΗΠΑ, ενώ το δικαστικό μέγαρο έχει περικυκλωθεί από οχήματα της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρα. Η αστυνομία του Μίσιγκαν και το γραφείο του σερίφη της κομητείας επιβεβαίωσαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters τους πυροβολισμούς, αλλά αρνήθηκαν να δώσουν λεπτομέρειες.

Πηγή: protothema.gr