+slo-gun

700 άτομα συμμετείχαν στο μεγαλύτερο σεξουαλικό πάρτυ της Ευρώπης (pics)

700 άτομα συμμετείχαν στο μεγαλύτερο σεξουαλικό πάρτυ της Ευρώπης (pics)

700 άτομα συμμετείχαν στο μεγαλύτερο σεξουαλικό πάρτυ της Ευρώπης (pics)

Eρωτικά «τρίγωνα», σεξουαλικά όργια σε αυτοσχέδιες σάουνες και πάλη γυμνών γυναικών, αλλά και αντρών, σε πισινες με ζελέ και αφρό, είναι ορισμένα μόνο από τα όσα διαδραματίστηκαν στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ Ανταλλαγής Συντρόφων στο χωριο Τρέλεκ της Ουαλίας. 

Με τις συμμετοχές να φτάνουν φέτος σε επίπεδα-ρεκόρ, οι περίπου 700 swingers, όπως ονομάζονται τα ζευγάρια που υιοθετούν αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο ερωτικής ζωής, άφησαν την καθημερινότητα τους για να επιδοθούν σε σαδομαζοχιστικές τεχνικές και... συνωστισμένες συνευρέσεις για τρεις ημέρες. 

Η τοποθεσία της τριήμερης γιορτής του εναλλακπκού lifestyle αποτελεί κάθε χρόνο επτασφραγιστο μυσηκό και αποκαλύπτεται στους συμμετέχοντες μόλις δύο μέρες πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Εκ πρώτης όψεως, οι εγκακαταστάσεις παραπέμπουν σε... κατασκήνωση, καθώς τα ερωτικά τρίγωνα και οι ανταλλαγές εκτυλίσσονται στις σκηνές που έχουν στηθεί στον πυρήνα. 

Στο φεστιβάλ φέτος δήλωσαν συμμετοχή περισσότεροι από 700 swingers από ολόκληρο τον κόσμο, το οποίο συνηθίζεται να λαμβάνει χώρα σε απομακρυσμένες και δύσκολα προσβάσιμες φόρμες για να αποφευχθούν τα φώτα της δημοσιότητας. Εξάλλου, η επιτυχία του Swinging Fest βασίζεται, σε τεράστιο βαθμό στο κατά πόσο οι διοργανωτές μπορούν να εξασφαλίσουν την ιδιωτικότητα της προσωπικής ζωής των μελών και, φυσικά, τη διατήρηση  της ανωνυμίας τους. 

Οι ενδιαφερόμενοι για να μπορέσουν να συμμετάσχουν οτα δρώμενα του event πρέπει να πληρώσουν και το ανάλογο χρηματικό ποσό, το 

ύψος του οποίου εξαρτάται από τον αριθμό των ημερών που επιθυμούν να παραμείνουν σαιν ερωτική γιορτή της ανιαλλαγής. Ετσι, αν σε περίπτωση που επιθυμούν να πάρουν απλώς μια γεύση από το φεστιβάλ, θα χρειαστεί να καταβάλουν το ποσό των 55 βρετανικών λιρών, ενώ το κόστος για εκείνους που θέλουν πλήρη πρόσβαση καθ' όλη τη διάρκεια του Swinging Fest ανέρχεται στις 180 βρετανικές λίρες. 

Σε ορισμένες από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Διαδϋπυο, οι συμμετέχοντες εμφανίζονιαι να απολαμβάνουν το μπάνιο τους 

γυμνοί σε αυτοσχέδιες σάουνες, να περιφέρονιαι στους χώρους της φαρμας με διάφορες στολές, ορισμένες από τις οποίες παραπέμπουν στις παραδοσιακές στολές των Βίκινγκς, των Κελτών, αλλά και των αρχαίων Ελλήνων, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που δεν ξεμυτίζουν από τις σκηνές... ολόκληρο το τριήμερο. 

Σε αντίθεση με άλλα ανάλογα events, όπως αυτό του Πζλάστονμπερι, τη μικρή πόλη στο Σόμερσετ της Αγγλίας, στο φεστιβάλ των Ουαλών υπάρχουν σκηνές με θεματικές ενότητες βάσει των σεξουαλικών προτιμήσεων των συμμειεχόντων, όπου το ερωτικό παυενίδι παίρνει και τον ανάλογο χαρακτήρα. Οι συνευρέσεις με... τρίτους η και με περισσότερους σε μία μόνο σκηνή είναι μία από τις επιλογές που έχουν οι φίλοι του «εναλλακτικού τρόπου ζωής» - όρος που χρησιμοποιείται συχνά μεταξύ της κοινότητας αυτής, ανιί του «ανταλλαγή συντρόφων».

Οσοι έχουν καταφέρει να λάβουν το πολυπόθητο εισιτήριο, καθώς κάθε χρόνο οι αιτήσεις που μπορούν να γίνουν αποδεκτές είναι περιορισμένες, έχουν τη δυνατότητα να φέρουν μαζί τους είτε τη δική τους σκηνή είτε το τροχόσπιτό τους, οποίο μπορούν να φιλοξενήσουν και το... δικό τους event! Οσοι πάλι προτιμούν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του κάμπινγκ, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά από δωμάτια-σκηνές, με υπέρδιπλα κρεβάτια ξενοδοχείου και κλιματισμό. Σε αυτήν την περίπτωση, ωσοόσο, το ζευγάρι θα πρέπει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, αφού η τιμή τους αγγίζει τις 630 βρετανικές λίρες! 

Η φετινή γιορτή της ανταλλαγής συντρόφων, συμφωνα με τους διοργανωτές, ήταν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά «sold out», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η κοινότητα των swingers χάρισε το 2014 και το ευρωπαϊκό βραβείο «Εναλλακπκού Tponou Ζωής "SPICE"» στο συγκεκριμένο event, αφήνοντας να εννοηθεί το... πόσο εναλλακτικά περνούν το τριήμερο τους οι συμμετέχοντες. «Κάθε χρόνο προσπαθούμε να προαθετουμε νέα και εντυπωσιακά πραγματα για τους καλεσμένους μας, προκειμένου να θέλουν να συμμετάσχουν και του χρόνου», αναφέρει η διοργανώτρια εταιρία. 

Δεν υπάρχουν και πολλοί κανόνες που θα πρέπει να τηρούνται κατά γράμμα, εκτός από το βασικό: «Το όχι σημαίνει όχι». Οταν, δηλαδή, 

ένα ζευγάρι ή ένα άτομο δεν ανιαποκριθεί ατο ερωτικό κάλεσμα τρίτων, τότε η πρόσκληση στο σεξουαλυ<ό παυζνίδι θα πρέπει να σταματήσει εκεί. 

Οι όροι συμμετοχής, από την άλλη, δεν είναι και οι πιο αυστηροί. Τα ζευγάρια χρειάζέται να προσκομίσουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή σύμφωνο συμβίωσης, με τα οποία θα φανερώνουν ότι πρόκειται για αντρόγυνα, ενώ όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν ταίρι θα πρέπει να είναι μέλη αναγνωρισμένης ισοοσελίδας για swingers. Στην τελευταία περίπτωση, μάλιστα, για τους άντρες «singles» προορίζεται μόνο το 10% των εισιτηρίων του φεστιβάλ. 

Ενας από τους «άγραφους κανόνες» της διοργάνωσης είναι και το ότι τα ζευγάρια μπορούν να κυκλοφορούν στους χώρους των swmgfields 

όπως αυτά επιθυμούν: χωρίς απολύτως κανένα ρούχο, μόνο με τα εσώρουχα ή με την αγαπημένη τους ενδυμασία. Τα μοναδικά μέρη σοα οποία θα αναγκάζονται να εμφανίζονται ντυμένοι είναι περιμετρικά της τοποθεσίας για να μην «τραβούν τα βλέμματα» των ντόπιων, καθώς και στους χώρους εστίασης, προς ένδειξη σεβασμού στους εργαζομένους της κατασκήνωσης. 

Αν και συνήθως η τριήμερη εκδήλωση ανασοατώνει τους ντόπιους που έχουν «θέα» τη φάρμα των οργίων και διαμαρτύρονται για τη δυνατή μουσική, τους γυμνούς swingers και τα πανό με σύνθημα «το 3 είναι ο μαγικός αριθμός», οι διοργανωτές δεν φαίνεται να πτοούνται, αφού έχουν ως σιόχο να το αναδείζουν σοο μεγαλύτερο εξωτερικό φεστιβάλ για «lifestylers» στην Ευρώπη.

 

Οι swingers θα ταξιδεύουν στα ελληνικά νησιά το 2017 

Ερωτικές διακοπές για swingers στην Ελλάδα οργανώνει το ολήανδικό τουριστικό πρακτορείο «SDC». Μετά τη δεύτερη συνεχόμενη κρουαζιέρα που θα διοργανώσει τον Οκτώβριο στην Κρήτη, ιο ταξιδιωτικό γραφείο προγραμματίζει μια κρουαζιέρα σε νησιά του Αιγαίου και την Τουρκία, 

ώστε να ζευγάρια «να γνωρίσουν τα ελληνικά νησιά»! Η κρουαζιέρα που θα γίνει από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου του 2017 είναι «Πάθος στα ελληνικά  νησιά» και έχει αφετηρία την Αθήνα και στάσεις σε Μύκονο, Πάρο, Κω, Ρόδο, Μαρμαρά και Σαντορίνη.

 

 

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής

Best of internet