Carly Lauren: Το κουνελάκι που θέλεις να το... φας (pics)

Gazzetta team
Carly Lauren: Το κουνελάκι που θέλεις να το... φας (pics)
Είναι μόλις 25 ετών και έχει καταφέρει να γίνει διάσημη, να κάνει το ανδρικό κοινό να παραμιλά, να πάρει το «χρίσμα» από τον Χιου Χέφνερ, να κάνει δεκάδες αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις για μεγάλα περιοδικά και να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η Carly Lauren διαθέτει σίγουρα έναν από τους πιο «καυτούς» λογαριασμούς στο Instagram και αναμένουμε αν θα παραμείνει έτσι και μετά το γάμο.

Τα ξανθά μακριά μαλλιά της και το πληθωρικό της κορμί είναι αυτά που την έχουν κάνει να ξεχωρίζει στο διαδίκτυο και να αποκτά φανατικό κοινό που την ακολουθεί και την «βομβαρδίζει» με σχόλια θαυμασμού καθημερινά. Έγινε βέβαια ιδιαίτερα γνωστή όταν το 2013 αναδείχθηκε Playmate του Οκτωβρίου και από τότε την αποκαλούν «καυτό κουνελάκι». Από εκείνη τη στιγμή και μετά είδε τις «μετοχές» της να ανεβαίνουν και το ανδρικό κοινό να… πέφτει στα καλλίγραμμα πόδια της. Ωστόσο εκείνη φαίνεται πως διάλεξε πρόσφατα αυτόν που της «έκλεψε» την καρδιά και ανέβηκε μαζί του πριν από λίγο καιρό τα «σκαλιά της εκκλησίας». Αποκάλυψε μάλιστα και μικρά μυστικά από το γάμο της στο Μαλιμπού καθώς εκτός από φανατικούς άνδρες θαυμαστές έχει και γυναίκες που την ρωτούν διάφορες συμβουλές ομορφιάς μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Εκείνη βέβαια δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο, δημοσιεύει στο blog της μικρά μυστικά για τις γυναίκες, στις οποίες απαντά και στον προσωπικό της λογαριασμό, καθώς και σέξι φωτογραφίες για το ανδρικό κοινό.

Βέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο μετά το γάμο να περιοριστούν οι πολύ αποκαλυπτικές φωτογραφίες οπότε οι θαυμαστές της να περιοριστούν στις παλιές αλλά όχι λίγες φωτογραφίες του παρελθόντος. Εξάλλου η Carly έχει πλούσιο άλμπουμ στο οποίο προβάλλει τις καμπύλες της και τα μακριά ξανθά μαλλιά της που την έκαναν διάσημη. Και σίγουρα έχει κατά νου να μην αφήνει παραπονεμένους τους πάνω από ένα εκατομμύριο followers της για τους οποίους αποτελεί μια άπιαστη φαντασίωση…

carly1carly2carly3carly4carly5carly6carly7carly8carly9carly10carly11carly12carly13carly14

Πηγή: newsbeast.gr