Το Samsung Galaxy S7 "ντύνεται" στα χρώματα των Ολυμπιακών Αγώνων (vid)

Gazzetta team
Το Samsung Galaxy S7 "ντύνεται" στα χρώματα των Ολυμπιακών Αγώνων (vid)
Οι πρόσφατες φήμες για την ύπαρξη και άμεση κυκλοφορία του Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition φαίνεται πως επιβεβαιώνονται έπειτα από τη δημοσίευση του παρακάτω teaser βίντεο από τη Samsung Mobile Deutschland.

Το teaser μαρτυρά πως η αναμονή των ενδιαφερομένων θα είναι εξαιρετικά σύντομη -μόλις λίγες ημέρες- μάλιστα, αφού η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είναι άλλη από την Πέμπτη 7 Ιουλίου. Η εν λόγω κίνηση της Samsung ήταν αναμενόμενη, καθώς η νοτιοκορεάτικη εταιρεία αποτελεί χορηγό του θεσμού των Ολυμπιακών Αγώνων εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας λανσάρει παρόμοιες εορταστικές εκδόσεις για τα Galaxy S3 και Galaxy Note 3. Επίσης, η Olympic Edition δεν είναι η πρώτη ειδική έκδοση των Galaxy S7/S7 Edge: είχαν προηγηθεί τα Galaxy S7 Edge Injustice Edition και Galaxy S7 Asiana.

To Galaxy S7 Edge Olympic Edition δεν θα διαφέρει τεχνικά από την κανονική έκδοση: οι αλλαγές είναι καθαρά θεματικές/στιλιστικές, όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω render. Η τιμή του αλλά και οι αγορές στις οποίες θα διατεθεί δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Πηγή: enternity.gr