Την Δευτέρα η ΔΕΗ κατεβάζει τον γενικό στην Αττική

Gazzetta team
Την Δευτέρα η ΔΕΗ κατεβάζει τον γενικό στην Αττική
Τρίωρη στάση εργασίας στην Αττική από τις 10 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., ενόψει της συνεδρίασης της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΔΕΗ, αποφάσισε η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά χρησιμοποιεί διπλή γλώσσα, θέλοντας να περάσει «εν κρυπτώ», όσα της επιβάλλουν οι δανειστές και οι δήθεν αλληλέγγυοι εταίροι μας, αναφέρει μεταξύ άλλων η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στη σχετική ανακοίνωσή της.

«Το τεχνικό μνημόνιο που αποκαλύφθηκε δείχνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη συμφωνία κυβέρνησης – δανειστών για την εκθεμελίωση του Ομίλου ΔΕΗ. Ουσιαστικά, οι δανειστές απαιτούν και η κυβέρνηση προχωρά στην ιδιωτικοποίηση του Ομίλου ΔΕΗ από την πίσω πόρτα. Γιατί, πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η μεταφορά του ποσοστού που κατέχει το Δημόσιο στο νέο υπερ-Ταμείο (αποκρατικοποιήσεων), ποσοστών της ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ;», διερωτάται η ΓΕΝΟΠ.

«Η κυβέρνηση οδηγεί τον όμιλο ΔΕΗ στην καταστροφή. Στο παρά πέντε οφείλει να ακούσει τις φωνές των χιλιάδων εργαζομένων του ομίλου ΔΕΗ και των εκατομμυρίων Ελλήνων καταναλωτών», σχολιάζεται.

Πηγή: liberal.gr