Αυτά είναι τα 2 κανάλια που κινδυνεύουν να μην πάρουν άδεια

Gazzetta team
Αυτά είναι τα 2 κανάλια που κινδυνεύουν να μην πάρουν άδεια
Στις 14 Ιουλίου θα γνωρίζουμε -σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης- τους τελικούς υποψήφιους για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Στις 14 Ιουλίου θα γνωρίζουμε -σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης- τους τελικούς υποψήφιους για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, κατά την δημοπρασία που θα γίνει τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, από τους 11 φακέλους που έχουν κατατεθεί, οι δύο είναι προβληματικοί. Πρόκειται για τον φάκελο του ART TV του Γιώργου Καρατζαφέρη, στον οποίο δεν περιλαμβάνεται το παράβολο των 30.000 ευρώ που απαιτείται για συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δεύτερος προβληματικός φάκελος είναι του MEGA, καθώς το κανάλι δεν προσκόμισε τραπεζική ενημερότητα, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε χθες και στέλεχος της Eurobank. Πάντως η προθεσμία για την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών εκπνέει την Παρασκευή.

Η αρμόδια επιτροπή που ελέγχει τις υποψηφιότητες θα κληθεί να εξετάσει και τις πιθανές ενστάσεις που μπορεί να υποβάλει ένας εκ των υποψηφίων έναντι κάποιου "αντιπάλου" του. Η προθεσμία για την υποβολή τέτοιων ενστάσεων λήγει αύριο τα μεσάνυχτα.

Πηγή: thetoc.gr