Νέες αποκαλύψεις για το μέντιουμ των επωνύμων

Gazzetta team
Νέες αποκαλύψεις για το μέντιουμ των επωνύμων
Τι ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια.

Την ώρα που η 44χρονη γυναίκα που έκανε το μέντιουμ, καταφέρνοντας να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από τις πελάτισσες, οι αποκαλύψεις για την δράση της έρχονται η μια μετά την άλλη.

Σύμφωνα με την Espresso, αν και η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε στο γραφείο της στην οδό Καραγεώργη Σερβίας είναι το γεγονός ότι μια κυρία ζήτησε μαντζούνια για τις «δεμένες» κατσίκες της, ενώ άλλες ζητούσαν πριβέ ξεμάτιασμα από Τούρκο γκουρού.

Στα απολογητικά υπομνήματα που κατέθεσαν, η ίδια και οι τέσσερις βοηθοί της, αρνήθηκαν ότι εξαπάτησαν τους πελάτες τους, με την 44χρονη να παραδέχεται στην ανακρίτρια ότι έλαβε συνολικά 43.000 ευρώ για τις υπηρεσίες της στις δύο καταγγέλλουσες.

«Δεν έχω πάρει αυτά τα χρήματα που με κατηγορούν, ποτέ. Όσα ποσά έχω εισπράξει έχουν μπει κανονικά στον λογαριασμό μου. Πρόκειται για 24.000 ευρώ από τη μία καταγγέλλουσα και 19.000 ευρώ από την άλλη. Σε καμία από τις δύο δεν έκανα πρόβλεψη θανάτου ή ασθένειας συγγενικού προσώπου τους, όπως έχει καταγγελθεί. Τα χρήματα που μου έδωσαν ήταν για ερωτικά λάδια, μαντζούνια, κομπολόγια, θυμιατά και ευχολόγια. Ήθελαν ακόμη και ξεμάτιασμα από τον Τούρκο ιμάμη», φέρεται ότι ισχυρίστηκε το 44χρονο μέντιουμ.

Μάλιστα, επισήμανε ότι δεν εκβίασε ποτέ τις πελάτισσες προκειμένου να αποσπάσει χρήματα, αλλά η καταγγελία έγινε επειδή ο σύζυγός της μίας καταγγέλλουσας ενημερώθηκε για τις επισκέψεις της γυναίκας του σε ένα από τα «σαράγια» της, στο Σύνταγμα και στη Νίκαια.

«Δεν υπήρξε κανένας εκβιασμός για χρήματα. Η μία από τις καταγγέλλουσες ερχόταν τρεις φορές την εβδομάδα για αστρολογική πρόβλεψη. Αν προκύψουν ποσά για τα οποία δεν έπρεπε να έχουν εισπραχθεί, δεν έχω πρόβλημα να τα επιστρέψω. Ποτέ δεν μου παραπονέθηκε πελάτισσα. Η πρώτη καταγγέλλουσα μέχρι και μαντζούνια για το μαντρί είχε πάρει. Έκανε την καταγγελία γιατί το έμαθε ο σύζυγός της», υποστήριξε κατά τις πληροφορίες στην ανακρίτρια, η οποία στο επόμενο διάστημα ενδέχεται να καλέσει μάρτυρες από την ατζέντα της προφυλακισμένης «μελλοντολόγου», ώστε να καταθέσουν για την υπόθεση.

Η 44χρονη προφυλακίστηκε, ενώ οι τέσσερις βοηθοί της αφέθηκαν ελεύθερες.


Πηγή: newsbeast.gr