Πήγε φυλακή επειδή ήθελε να βγάλει selfie με την αεροσυνοδό

Gazzetta team
Πήγε φυλακή επειδή ήθελε να βγάλει selfie με την αεροσυνοδό
Η επιμονή του τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα.

Η επιμονή ενός επιβάτη τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα καθώς ήθελε οπωσδήποτε μια φωτογραφία με μια αεροσυνοδό.

Ο άνδρας συνελήφθη, καθώς σύμφωνα με αναφορές παρενοχλούσε την αεροσυνοδό στην πτήση που είχε επιβιβαστεί για να βγάλουν μια selfie μαζί. Ο Mohammed Abubakar παραβίασε τους κανόνες των αεροσκαφών της πτήσης των Jet Airways από το Damam προς Βομβάη. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 29χρονος βρέθηκε να καπνίζει στην τουαλέτα του αεροσκάφους, αλλά προηγουμένως είχε προκαλέσει μεγαλύτερη αναστάτωση.

Η αεροσυνοδός φέρεται να έγραψε μια καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο Abubakar άρπαξε το χέρι της καθώς περπατούσε δίπλα του κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ανέφερε, επίσης, ότι ο άνθρωπος επέμενε να βγάλουν μια selfie και είχε μια κατ’ επανάληψη απαράδεκτη συμπεριφορά σε όλο το ταξίδι.

Σύμφωνα με τους Times της Ινδίας, η γυναίκα από το πλήρωμα του θαλάμου επιβατών είπε στην αστυνομία ότι αισθάνθηκε ότι την ακολουθούσε κατά τη διάρκεια της πτήσης και όταν γύριζε, εκείνος στεκόταν πίσω της. Ισχυρίζεται επίσης ότι επανειλημμένα του είχε πει ότι δεν θα βγάλουν selfie, με τον ίδιο να επιμένει και να στέκεται πίσω της ανά πάσα στιγμή ακόμη και όταν είχε κάτσει στη θέση της. «Ξεπέρασε τα όρια όταν με άρπαξε από τον ώμο και τράβηξε μια selfie», ανέφερε η ίδια, ενώ οι άλλες τέσσερις αεροσυνοδοί έσπευσαν όταν η γυναίκα ούρλιαζε και ο 29χρονος πήγε στην τουαλέτα και άναψε ένα τσιγάρο.

Ο επίμονος επιβάτης τελικά συνελήφθη και κατηγορείται ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή και την προσωπική ασφάλεια των άλλων επιβατών, καθώς και για παραβίαση των κανόνων εν ώρα πτήσης.

Πηγή: newsbeast.gr