Διέρρευσε θήκη για το νέο iPhone (pics)

Gazzetta team
Διέρρευσε θήκη για το νέο iPhone (pics)
Ενδείξεις για στερεοφωνικό ήχο και κάμερα με διπλό σύστημα φακών

Νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο φέρονται να αποκαλύπτουν πώς θα μοιάζει το νέο iPhone 7, με τις αλλαγές από τις παλιότερες εκδόσεις να είναι σημαντικές.

Οι εικόνες μιας θήκης για τη νέα συσκευή της Apple, έρχονται να επιβεβαιώσουν τις μακροχρόνιες φήμες ότι η εταιρεία θα αφαιρέσει την υποδοχή ακουστικών στο κάτω μέρος της συσκευής, αντικαθιστώντας την με ένα δεύτερο ηχείο. Έτσι, το τηλέφωνο θα μπορεί ενδεχομένως να καυχηθεί για στερεοφωνικό ήχο, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στις εικόνες της θήκης που δημοσίευσε η γαλλική ιστοσελίδα τεχνολογίας Nowhereelse.fr, διακρίνεται επιπλέον ένα πολύ μεγαλύτερο κενό στο σημείο της κάμερας, κάτι που ίσως υποδεικνύει την ύπαρξη δύο φακών, για καλύτερες φωτογραφικές λήψεις και βίντεο. Άλλωστε κι άλλες συσκευές, όπως τα LG G5 και Huawei P9, έχουν εφαρμόσει την πρακτική του διπλού φακού για τη βελτίωση της ποιότητα των φωτογραφιών και βίντεο που λαμβάνουν.

Παρά το γεγονός ότι η Apple είναι απίθανο να αποκαλύψει το iPhone 7 πριν από το φθινόπωρο, υπάρχουν πολλές εικασίες και φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και συνδυάζονται με φήμες για τις μελλοντικές σχεδιαζόμενες αλλαγές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror και με βάση στοιχεία που δημοσιεύθηκαν τον Απρίλιο κατά το τελευταίο τρίμηνο, οι πωλήσεις και οι αγορές του iPhone έπεσαν κατά 13% και έτσι η εταιρεία σίγουρα ψάχνει πιο ελκυστικούς τρόπους και νέες ιδέες για να αυξήσει και πάλι τα έσοδά της.

Πηγή: newsbeast.gr