Ο Τζήμερος συνεχίζει το παραλήρημα με την οικογένεια Φύσσα (pics)

Gazzetta team
Ο Τζήμερος συνεχίζει το παραλήρημα με την οικογένεια Φύσσα (pics)
Η ερώτηση που απευθύνει στην μητέρα του και το... ραντεβού στο δικαστήριο.

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε ο Θάνος Τζήμερος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για την υπόθεση Παύλου Φύσσα. Η ανακοίνωση ξεκινά με την ανακοίνωση των δικηγόρων της οικογένειας στην οποία ο Θάνος Τζήμερος απαντά. Μεταξύ άλλων γράφει:

«Δεν εξισώνω τον θύτη με το θύμα διότι δεν εξισώνονται. Λέω το εξής που το αντιλαμβάνεται και παιδί του δημοτικού: Φύσσας = φασίστας, κήρυκας του μίσους, δολοφονημένος. Ρουπακιάς = φασίστας, κήρυκας του μίσους, δολοφόνος. Βρείτε εσείς τώρα την εξίσωση».

Στη συνέχεια παραθέτει στίχους από τραγούδια του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, του οποίους και σχολιάζει.

Αναφορά γίνεται και στην μητέρα του για την οποία έγραψε:

«Όσο για τη μάνα δεν έχω κανένα πρόβλημα να της ζητήσω συγγνώμη αν την αδίκησα. Θα τη ρωτούσα όμως: όταν άκουγε τους στίχους του γιου της τι του έλεγε; Τι είναι αυτά που τραγουδάς, αγόρι μου; Δεν λύνεται τίποτε με τη βία; Δεν σου φταίει καμιά Ανγκέλα που οι Έλληνες ψήφιζαν φαύλες κυβερνήσεις που τους καταχρέωναν πουλώντας διορισμούς και αγοράζοντας ψήφους; Αυτά του έλεγε; Ή καμάρωνε για τον επαναστατικό του οίστρο; Την "κουλτούρα" του μίσους κάποιοι την ανάθρεψαν, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Αν τον συμβούλευε να σταματήσει την τέχνη του μίσους, χίλια συγγνώμη, έκανα λάθος στην εκτίμησή μου, κι έχει όλη τη συμπάθειά μου για την τραγωδία που ζει».
x98q4mkd
Πηγή: newsbeast.gr