Έκρηξη με τουλάχιστον 36 νεκρούς σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης! (pics & vids)

Gazzetta team
Έκρηξη με τουλάχιστον 36 νεκρούς σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης! (pics & vids)
Σύμφωνα με το CNN Turk ακούστηκαν επίσης πυροβολισμοί - Πληροφορίες για δύο βομβιστές αυτοκτονίας - Αναφορές για τουλάχιστον 60 τραυματίες.

Δύο φονικές εκρήξεις σημειώθηκαν πριν από λίγο στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο Τούρκο αξιωματούχο.

Σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Δικαιοσύνης, 36 άνθρωποι έχει ήδη διαπιστωθεί ότι σκοτώθηκαν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, με τον αριθμό να αυξάνεται διαρκώς και τις εκτιμήσεις να διαψεύδονται προς το χειρότερο.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, υπεύθυνοι για τις επιθέσεις είναι δύο βομβιστές αυτοκτονίας οι οποίοι πυροδότησαν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι ενώ επιχειρούσαν να εισέλθουν στο αεροδρόμιο και δέχθηκαν τα πυρά των αστυνομικών, οι οποίοι είχαν αντιληφθεί ότι συνέβαινε κάτι ύποπτο,

Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για πάνω από 140 τραυματίες. Σύμφωνα με το CNN Turk ακούστηκαν πυροβολισμοί πριν από την επίθεση.

Το τηλεοπτικό κανάλι NTV της Τουρκίας μετέδωσε ότι τέσσερις ένοπλοι άνδρες εθεάθησαν να φεύγουν τρέχοντας από το αεροδρόμιο μετά από τις εκρήξεις.

Όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο έχουν ακυρωθεί, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα!

Η πτήση της Aegean για Αθήνα πρόλαβε και αναχώρησε κανονικά από Κωνσταντινούπολη.

Πηγή: protothema.gr