Τι θα γινόταν αν η Ελλάδα ήταν σε αυτό το Euro (pics)

Τι θα γινόταν αν η Ελλάδα ήταν σε αυτό το Euro (pics)
Πείτε δηλαδή ότι είχαμε νικήσει τα Νησιά Φερόε και κάνα δύο μεγαθήρια ακόμα.

Φανταστείτε αυτό! Να ήμασταν στο Euro της Γαλλίας. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Πείτε ότι ο Ρανιέρι δεν είχε φύγει ποτέ ή έστω ότι, για να μη του στερήσουμε και το πρωτάθλημα με την Λέστερ, πηγαίναμε στο Euro της Γαλλίας με τον Σέρζιο Μαρκαριάν.

Τι θα είχε γίνει άραγε;

Ας δούμε:

Ξεχάστε το 'Will Grigg's on fire!”! Όλη η Ευρώπη θα μάθαινε το “DAB”. “Μπαίνω στο γήπεδο, δεν σας βλέπω ούτε καν, DAB”. Και άλλα 6 μνημόνια βέβαια.

Αυτό το Euro θυμίζει κάτι από πανευρωπαικό συνέδριο νεοναζί! Οι Έλληνες νεοναζί λοιπόν θα έβρισκαν το αποκούμπι τους σε αυτό το Euro. Θα πήγαιναν ασφαλώς στο πλευρό των Ρώσων νεοναζί καθώς Ελλάς - Ρωσία - Ορθοδοξία. Ασφαλώς ο Μιχαλολιάκος δεν θα ήξερε τίποτα και θα αρνιόταν ότι οι τύποι με τις μπλούζες Χρυσή Αυγή, τους μαίανδρους στα μπράτσο και τους Λεωνίδες στις γάμπες που δείχνει η τηλεόραση να τις τρώνε από του Άγγλους, ήταν Έλληνες νεοναζί.


Θα γινόταν Viral αυτό το video:


Όπως και αυτή η φωτογραφία:


Ο Κώστας Μήτρογλου θα είχε θεματάκια με τις γαλλικές αρχές.


Το ΚΚΕ κλασσικά θα έλεγε αυτό:


Θυμάστε το σκηνικό με τους Ιρλανδούς να αλλάζουν λάστιχο στον παππού που έμεινε; Toν γύρο του κόσμου θα έκανε video με Έλληνες οπαδούς να φωνάζουν «πάρτο αλλιώς παππού!», «να σου δώσω μια αλοιφούλα να βάλεις;», «πήγαινε στον ΕΟΠΥΥ να στο αλλάξουν».


Δυστυχώς θα υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να γίνει αυτό:

Όπως και το παρακάτω tweet:

Αχ, μακάρι να πηγαίναμε ...