Ινδός πέθανε ενώ έβλεπε θρίλερ και η σορός του εξαφανίστηκε! (vid)

Gazzetta team
Ινδός πέθανε ενώ έβλεπε θρίλερ και η σορός του εξαφανίστηκε! (vid)
Ο 65χρονος συνταξιούχος είχε πάει με φίλο του στο σινεμά για να δουν την αμερικανική ταινία τρόμου «The Conjuring 2».

Μυστήριο καλύπτει τον ξαφνικό θάνατο και την μετέπειτα εξαφάνιση του πτώματος ενός 65χρονου Ινδού, που την περασμένη Πέμπτη πήγε σινεμά για να δει μια ταινία τρόμου με φίλο του. Όμως, τα ανεξήγητα γεγονότα δεν σταματούν εδώ...

Ο 65χρονος Ινδός G. Ram Mohan βρέθηκε με τον φίλο του H. Prasad στην πόλη Tiruvannamalai στο κρατίδιο Ταμίλ Ναντού για επαγγελματικό ταξίδι. Οι δύο άντρες πήγαν σινεμά για να δουν την αμερικανική ταινία τρόμου «The Conjuring 2» (Το Κάλεσμα), όταν, ξαφνικά, κατά την διάρκεια της ταινίας ο 65χρονος ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος και τάση για λιποθυμία. Ο φίλος του τον μετέφερε στο τοπικό νοσοκομείο όπου ο άτυχος άντρας εξέπνευσε.

Οι γιατροί ζήτησαν από τον φίλο του νεκρού να μεταφέρει την σορό για νεκροψία στο νοσοκομείο «Government Medical College Hospital», όμως, ο φίλος του νεκρού και το πτώμα εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς και δεν έφθασαν ποτέ στο νοσοκομείο... Τώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Times of India, η αστυνομία προσπαθεί να λύσει το μυστηριώδες περιστατικό και διενεργεί έρευνα ενώ ζητά πληροφορίες και από τους οδηγούς ταξί της πόλης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ταινία τρόμου γίνεται αφορμή για ανεξήγητα περιστατικά. Ο χρήστης του Facebook, Damian Ng Yih Leong, ανάρτησε πρόσφατα μια φωτογραφία που δείχνει έναν σταυρό στον καθρέφτη του μπάνιου σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου έμενε με την φίλη του. Ο χρήστης έγραψε ότι έβλεπε την ταινία τρόμου όταν είδε ξαφνικά τον σταυρό και αμέσως, ζήτησε να αλλάξει δωμάτιο.

Η ταινία είναι αμερικανική και αναφέρεται στην ιστορία ενός ζευγαριού, του Εντ και της Λορέιν Ουόρεν, που είναι συγγραφείς βιβλίων για κυνηγούς φαντασμάτων και κάνουν έρευνες για υπερφυσικά γεγονότα.

Πηγή: protothema.gr