+slo-gun

Ο Ιan Paice των Deep Purple υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο

Ο Ιan Paice των Deep Purple υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο

Ο Ιan Paice των Deep Purple υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο

Ο ιστορικός ντράμερ των Deep Purple Ian Paice υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν οι συναυλίες του συγκροτήματος σε Σουηδία και Δανία.

Στην συνέχεια, ο ίδιος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Προς όσους περίμεναν να δουν τους Deep Purple στην Σουηδία και την Δανία αυτήν την εβδομάδα, θα ήθελα να σας αποκαλύψω τον λόγο που δεν ήταν δυνατό να διεξαχθούν αυτές οι συναυλίες και να δώσω τέλος στις φήμες.

Το πρωί της 14ης Ιουνίου ξύπνησα και αισθανόμουν την δεξιά πλευρά του σώματός μου μουδιασμένη και δεν μπορούσα να ελέγξω το δεξί μου χέρι και τα δάχτυλα. Οπότε, πήγα στο νοσοκομείο και η διάγνωση ήταν «μίνι εγκεφαλικό» ή αλλιώς TIA (transient ischemic attack). Το προσωπικό του νοσοκομείου της Στοκχόλμης ήταν φοβερό και ξεκίνησε τη θεραπεία μου άμεσα.

Μετά την μαγνητική τομογραφία και την ακτινογραφία, φάνηκε πως δεν υπάρχει σοβαρή ή μόνιμη βλάβη. Αυτήν τη στιγμή, απλά αισθάνομαι λίγο μουδιασμένη τη δεξιά πλευρά του προσώπου μου και ένα γαργαλητό στο δεξί μου χέρι. Η επιδεξιότητα στο χέρι επιστρέφει με γρήγορους ρυθμούς και αναμένεται να συνεχίσω την περιοδεία τον ερχόμενο μήνα.Τώρα, έχω ένα σετ από χάπια που πρέπει να παίρνω για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα ξανασυμβεί!Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να παίξω για εσάς.

Και λυπάμαι και για μένα! Αυτές είναι οι πρώτες συναυλίες των Deep Purple που χάνω από την ίδρυσή τους το 1968. Ευχαριστώ όλους όσους δείξανε το ενδιαφέρον τους και έστειλαν τις ευχές τους.»

Πηγή: redfm.gr

Best of internet