Πανούσης για Πολάκη: Ή είσαι μάγκας ή δεν είσαι

Gazzetta team
Πανούσης για Πολάκη: Ή είσαι μάγκας ή δεν είσαι
«Αυτές οι μαγκιές για να δημιουργήσεις ένα κλίμα βλάπτουν τη Δικαιοσύνη».

Τη θέση πως όταν κάποιος αρχίζει και κάνει καταγγελίες όπως αυτή που έκανε ο Παύλος Πολάκης θα πρέπει να πηγαίνει το θέμα μέχρι τέλους αλλιώς δεν μπορεί να θεωρηθεί «μάγκας», εξέφρασε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο MEGA.

«Όταν κάνεις μια τέτοιου τύπου "μαγκιά" και αρχίζεις να καταγγέλλεις, πήγαινέ τα μέχρι το τέρμα. Όχι μετά να κάνεις μπρος πίσω, να λες εννοούσα άλλα. Άρα λοιπόν ή είσαι μάγκας ή δεν είσαι», σχολίασε.

Και πρόσθεσε: «Αυτές οι μαγκιές για να δημιουργήσεις ένα κλίμα κατά τη γνώμη μου βλάπτουν τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία κατ’ επέκταση».

Εξέφρασε την άποψη παράλληλα ότι η δικαιοσύνη «δεν είναι εργαλείο για να θέλει κάθε κυβέρνηση να τη χρησιμοποιήσει είτε για τα σκάνδαλα είτε για διαμόρφωση ενός πολιτικού κλίματος».

«Η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της. Ότι επηρεαζόταν τόσα χρόνια, επηρεαζόταν, μην κάνουμε τους τυφλούς. Άλλο το επηρεάζομαι και άλλο βάζω ένα σχέδιο αντιθεσμικής λειτουργίας κόντρα στη δημοκρατία», συμπλήρωσε.


Πηγή: newsbeast.gr