Θρίλερ χωρίς τέλος στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Gazzetta team
Θρίλερ χωρίς τέλος στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης
Διαστάσεις ανατριχιαστικού θρίλερ λαμβάνει η υπόθεση με το καμμένο πτώμα στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, καθώς έπειτα από δυο 24ωρα δεν έχουν ταυτοποιήθει τα στοιχεία του θύματος και επίσης ουδείς έχει αναζητήσει άτομο, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ή τουλάχιστον να δηλώσει εξαφάνιση.

Παράλληλα τα στοιχεία που γίνονται πλέον γνωστά τόσο από τις έρευνες των Αστυνομικών, όσο και από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις είναι πραγματικά συγκλονιστικά. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δυνατόν ο άτυχος άνδρας να μεταφέρθηκε στο σημείο που βρέθηκε, νεκρός και μάλιστα δεμένος χειροπόδαρα, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν υπολείμματα καμμένου σχοινιού στα πόδια του, αλλά και ταινίας στα χέρια του.

Επίσης ο τρόπος θανάτου είναι ο πλέον φριχτός, καθώς φαίνεται πως άτυχος άνδρας ηλικίας 30 με 40 ετών, δεν έχει τελικά πυροβοληθεί, αλλά οι δολοφόνοι του έχουν στην κυριολεξία πολτοποιήσει το πρόσωπο, χτυπώντας τον με κάποιο αντικείμενο, το οποίο μάλιστα προκάλεσε τρύπες στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο το θύμα να είχε ξυλοκοπηθεί άγρια σε άλλη περιοχή και στην συνέχεια, αφού οι δράστες τον έδεσαν χειροπόδαρα, τον μετέφεραν με όχημα στα Λιμανάκια, όπου του έβαλαν φωτιά και κατά πάσα πιθανότητα τον έκαψαν ζωντανό. Αυτό θα διαπιστωθεί έπειτα από την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς θα διερευνηθεί εάν υπάρχουν στην τραχεία του αγνώστου άνδρα ίχνη αιθάλης.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να πάρουν αποτυπώματα από δυο δάχτυλα του νεκρού, καθώς τα χέρια του ήταν καμμένα, πλην όμως το θύμα δεν είναι άτομο σεσημασμένο και κατά συνέπεια καταχωρημένο στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης στα μπράτσα του υπάρχουν τατουάζ, από τα οποία όμως είναι εμφανή λόγω της καύσης μόνο μερικά τμήματα, από τα οποία οι αστυνομικοί ξεχώρισαν ορισμένα γράμματα που μοιάζουν με ελληνικά. Βέβαια παρόμοια γράμματα υπάρχουν και στο Σλαβικό αλφάβητο και κατά συνέπεια οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, δεν μπορούν ακόμα να βγάλουν ένα ασφαλές συμπέρασμα για την ταυτότητα του νεκρού. Παράλληλα ανοίγουν φακέλους από παλιές εξαφανίσεις ατόμων σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσουν το πτώμα.

Τέλος δεν είναι δυνατόν να μην εξετάσουν και μάλιστα με σοβαρότητα το ενδεχόμενο του σεξουαλικού εγκλήματος, με δεδομένο το γεγονός πως η περιοχή, εν προκειμένω τα Λιμανάκια, είναι από παλιά στέκι ομοφυλοφίλων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Πηγή: newsit.gr