Mark Zuckerberg εξήγησε τις αλλαγές που έρχονται στο Facebook σε live μετάδοση (vid)

Gazzetta team
Mark Zuckerberg εξήγησε τις αλλαγές που έρχονται στο Facebook σε live μετάδοση (vid)
Ο ίδιος προσπάθησε να απαντήσει σε απορίες που είχαν οι χρήστες με τις καινούργιες αλλαγές που έρχονται προσεχώς στο Facebook.

Αν και ο Mark Zuckerberg προσπαθεί να κρατάει γενικά χαμηλό προφίλ, χθες το βράδυ, λίγα λεπτά μετά τις 9 αποφάσισε να συνδεθεί ζωντανά με τους φίλους και θαυμαστές του στο Facebook. Ο ίδιος προσπάθησε να απαντήσει σε απορίες που είχαν οι χρήστες με τις καινούργιες αλλαγές και ρυθμίσεις που έρχονται προσεχώς στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Το βίντεο της live μετάδοσης προβαλλόταν σε όλο το κόσμο με αποτέλεσμα να ξεπεράσει τα 7.709.426 προβολές.

Παράλληλα, πριν λίγες ώρες, ο κολοσσός ανακοίνωσε ότι αυξάνει τους όρους χρήσης και ασφαλείας, ενώ έχει δημιουργηθεί μία ομάδα που ελέγχει διαρκώς τα πιο δημοφιλή βίντεο που αναρτώνται στο δίκτυο. «Όταν κάποιος μεταδίδει βίαιες σκηνές στην κοινότητα, χρησιμοποιώντας το live-streaming, η εταιρεία έχει προετοιμαστεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα άμεσα. Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν ευθύνες, όταν πρέπει να προστατεύσεις τους χρήστες σου», τονίζει η εταιρεία σε δήλωσή της.

Πηγή: toratora.gr