Έκρυβαν 13 κιλά ηρωϊνης σε πόρτα αυτοκινήτου

Gazzetta team
Έκρυβαν 13 κιλά ηρωϊνης σε πόρτα αυτοκινήτου
Επιμελώς κρυμμένη σε ταπετσαρία πόρτας Ι.Χ. αυτοκινήτου ήταν μεγάλη παρτίδα ηρωϊνης που προοριζόταν για πιάτσες τοξικομανών, κυρίως της Θεσσςαλονίκης.

Ύστερα από αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ κοντά στα διόδια των Μαλγάρων συνελήφθησαν τέσσερις Ρομά. Πρόκειται για δύο άνδρες, 38 και 31 ετών, και δύο γυναίκες, 31 και 26 ετών, οι οποίες είναι αδελφές. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, κατάσχεσαν συνολικά 26 μικροδέματα με 13,5 κιλά ηρωίνη και άλλα δύο δέματα με 114 γραμ. κοκαϊνης.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος Νίκος Ζησιμόπουλος, τα ναρκωτικά ήταν επιμελώς κρυμμένα σε ταπετσαρία πόρτας Ι.Χ. αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες.

Η αστυνομία είχε εδώ και καιρό πληροφορίες για τη δράση τους και τους παρακολουθούσε. Φαίνεται δε, ότι οι δράστες είχαν προμηθευτεί τις κατασχεθείσες ποσότητες από την Αθήνα, όπου προηγουμένως είχαν μεταβεί.

Από τις αστυνομικές αρχές ερευνάται εάν πίσω από τις παραπάνω συλλήψεις κρύβεται οργανωμένο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών, το οποίο εισάγει μεγάλες ποσότητες από γειτονικές χώρες, με σκοπό τη διακίνησή τους στην ελληνική επικράτεια.

Πηγή: topontiki.gr