«Μαμά, θα πεθάνω»! Τα συγκλονιστικά μηνύματα από το σημείο του μακελειού (pics & vid)

Gazzetta team
«Μαμά, θα πεθάνω»! Τα συγκλονιστικά μηνύματα από το σημείο του μακελειού (pics & vid)
Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες θαμώνων που βίωσαν την κόλαση στο γκέι κλαμπ του Ορλάντο, όπου ένας ένοπλος σκότωσε 50 και τραυμάτισε 53.

Μία μητέρα αφηγείται την συζήτηση που έκανε μέσω κινητού με τον γιο της ο οποίος ήταν ανάμεσα στους θαμώνες που διασκέδαζαν στο γκέι κλαμπ στο Ορλάντο, εκεί όπου πριν λίγες ώρες ένας άντρας άνοιξε πυρ σκοτώνοντας τουλάχιστον 50 άτομα και τραυματίζοντας δεκάδες ακόμα.

Πρόκειται για τη Μίνα Τζάστις, η οποία έδειξε στο WFTV τη συζήτηση που είχε με τον 30χρονο γιο της Έντι που της έστειλε μήνυμα μόλις ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί ζητώντας της να καλέσει την αστυνομία.

Αρχικά της έγραψε ότι έτρεξε στο μπάνιο μαζί με άλλους θαμώνες για να κρυφτούν και στη συνέχεια την ενημέρωσε ότι ο δράστης «έρχεται».

«Μας έχει και είναι εδώ μέσα μαζί μας» έλεγε το επόμενο μήνυμα σύμφωνα με τη Μίνα Τζάστις. «Αυτή ήταν η τελευταία κουβέντα» λέει η μητέρα του 30χρονου.

Η κάμερα του WFTV δείχνει τα μηνύματα του Έντι Τζάστις προς τη μητέρα του εξ' αρχής. «Σ'αγαπώ» ήταν τα πρώτα λόγια που της έστειλε πριν την ενημερώσει για την επίθεση.

Η μητέρα του τον ρωτάει αν είναι καλά και εκείνος της λέει ότι είναι εγκλωβισμένος στο μπάνιο. Η συζήτηση συνεχίζεται με τη μητέρα να ρωτάει σε ποιο κλαμπ βρίσκεται και να του ζητάει να της τηλεφωνήσει.

«Τηλεφώνησέ τους μαμά. Τώρα. Σου λέω είμαι στο μπάνιο. Έρχεται. Θα πεθάνω» έγραψε στη μητέρα του ο Έντι με εκείνη να του απαντά, αφού πιθανόν έχει μιλήσει με την αστυνομία, λέγοντάς του να μείνει εκεί, και ρωτώντας τον αν έχει τραυματιστεί κανείς και σε ποιο μπάνιο βρίσκονται.

Η τραγική μητέρα στεκόταν έξω από το μπαρ περιμένοντας να μάθει τι συνέβη στον γιο της. Μιλώντας σε άλλο Μέσο, στο WOFL, ενημέρωσε ότι ο γιος της κρατούνταν όμηρος στις γυναικείες τουαλέτες. «Νομίζω είναι όλοι τους μέσα στο μπάνιο. Μπορούσα να ακούσω πολλούς ανθρώπους να κλαίνε», είπε αναφερόμενη σε μία τηλεφωνική συζήτηση που κατάφερε να κάνει με τον γιο της. Σύμφωνα με την ίδια, ανάγκασε τον γιο της να της κλείσει το τηλέφωνο ώστε να της στέλνει μηνύματα και να μην φοβάται ότι θα κοιτάξει προς τον δράστη και εκείνος τον πυροβολήσει. «Μας έχει και σχεδιάζει να μας σκοτώσει», ήταν μερικά από τα λόγια που είπε τρομοκρατημένος ο νεαρός στη μητέρα του.



Πηγή: iefimerida.gr