27χρονη στην Κατερίνη έκλεψε χιλιάδες ευρώ και εμπορεύματα από τη δουλειά της!

Gazzetta team
27χρονη στην Κατερίνη έκλεψε χιλιάδες ευρώ και εμπορεύματα από τη δουλειά της!
Έβαλε το... λύκο να φυλάει τα πρόβατα ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης σε περιοχή της Πιερίας, όταν προσέλαβε μια νεαρή Ελληνίδα υπάλληλο!

Έβαλε το... λύκο να φυλάει τα πρόβατα ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης σε περιοχή της Πιερίας, όταν προσέλαβε μια νεαρή Ελληνίδα υπάλληλο! Επί έναν ολόκληρο χρόνο, η «έμπιστη» εργαζόμενη ξάφριζε μετρητά και εμπορεύματα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ από την επιχείρηση!

Οι αλλεπάλληλες κλοπές μετρητών και οι μυστηριώδεις «εξαφανίσεις» εμπορευμάτων είχαν θορυβήσει τον επιχειρηματία, ο οποίος κατέφυγε στην Ασφάλεια Κατερίνης ζητώντας βοήθεια. Καθώς ήταν βέβαιο ότι δράστης ήταν κάποιος εκ των έσω, οι αστυνομικοί προσημείωσαν ένα χρηματικό ποσό και, όταν έκανε και αυτό φτερά, έκαναν έλεγχο στους υπαλλήλους.

Τα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή της 27χρονης εργαζόμενης, που δεν άργησε να ομολογήσει ότι εκείνη υπεξαίρεσε το τελευταίο έτος εμπορεύματα και χρηματικά ποσά από τη δουλειά της. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης που της άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατ' εξακολούθηση και, φυσικά, απολύθηκε από την επιχείρηση!

Πηγή: protothema.gr