Ο David Beckham δίπλα στα παιδιά της Αφρικής (pics)

Gazzetta team
Ο David Beckham δίπλα στα παιδιά της Αφρικής (pics)
Μετά το τέλος του ταξιδιού ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς φίλους του.

Πρέσβης καλής θέλησης της Unicef είναι ο γνωστός σταρ και γι’ αυτό έκανε επίσκεψη στην Σουαζιλάνδη προκειμένου να συναντήσει παιδιά που ζουν με τον ιο του HIV. Ο ίδιος έδω και ένα χρόνο έχει δημιουργήσει μία φιλανθρωπική οργάνωση, που ονομάζεται 7 Fund, για να μπορέσει να κάνει τις ζωές των παιδιών καλύτερες. Την ονόμασε έτσι καθώς το εφτά είναι ο τυχερός του αριθμός, αλλά και το μεσαίο όνομα της κόρης του, Harper.

Μετά το τέλος του ταξιδιού ο David Beckham μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς φίλους του και δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες με τα παιδιά που συνάντησε εκεί.

«Είχα μια εμπειρία που με ενέπνευσε στη Σουαζιλάνδη με την Unicef, βλέποντας πως το 7 Fund μου υποστηρίζει τα παιδιά που ζουν με HIV», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που απεικονίζει τον ίδιο να γελάει παρέα με ένα παιδί.

52086542 UNICEF Goodwill Ambassador David Beckham meets Sebenelle, 14, in Makhewu, Swaziland, on June 7, 2016, who receives the 7 Fund support in management of malnutrition in HIV positive children. Beckham travelled to Swaziland to see how 7: The David Beckham UNICEF Fund is helping UNICEF to provide life-saving treatment, care and support to HIV-positive children. During his visit Beckham learnt how the worst drought in decades, now taking hold on vast swathes of Eastern and Southern Africa, is threatening to wreak havoc on the lives of children and families already made vulnerable by HIV. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876 RESTRICTIONS APPLY: USA ONLY

«Με κάνει πολύ περήφανο το γεγονός ότι τα λεφτά που προσφέρει το 7 Fund βοήθησαν αυτές τις υπέροχες μητέρες να γεννήσουν παιδιά οροαρνητικά», τονίζει σε άλλη φωτογραφία του που κρατάει στην αγκαλιά του ένα μωρό.

david-beckham-unicef

«Μερικές φορές υπάρχουν μέρες και άνθρωποι που σε εμπνέουν και σε κάνουν να νιώθεις περήφανος με τη δουλειά που κάνουμε στο 7 Fund... αυτή ήταν μια από αυτές τις στιγμές», πρόσθεσε.

Πηγή: toratora.gr