Παρενέβη εισαγγελέας για τον κτηνιάτρο στην Κρήτη που περιθάλπει ανθρώπους

Gazzetta team
Παρενέβη εισαγγελέας για τον κτηνιάτρο στην Κρήτη που περιθάλπει ανθρώπους
Την παρέμβαση του Εισαγγελέα ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος Λασιθίου για τον κτηνίατρο στην Ιεράπετρα, που προσέφερε ιατρικές βοήθειες σε συμπολίτες του, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού και αναλώσιμων υλικών στο νοσοκομείο.

Οπως σημειώνει το cretapost.gr, ο Ιατρικός Σύλλογος ζητά εισαγγελική παρέμβαση, κάνοντας λόγο για πράξη που εκθέτει σε κίνδυνο την υγεία των ασθενών.

Ο κτηνίατρος, μιλώντας στο ekriti.gr, για το γεγονός ανέφερε: «Καταλαβαίνετε πως σε μια αγροτική περιοχή όπως η Ιεράπετρα η επαφή του κόσμου με τους επαγγελματίες που φροντίζουμε τα ζώα τους είναι συνεχής. Κάποιοι προτίμησαν αντί να περιμένουν με τις ώρες για να κόψουν τα ράμματά τους ή αντί να κάνουν 70 χιλιόμετρα δρόμο πηγαίνοντας στον Άγιο Νικόλαο να έρθουν να το κάνω εγώ» και πρόσθεσε:

«Δεν είναι εκεί το θέμα όμως. Το θέμα είναι να υπάρχει επαρκές προσωπικό στο νοσοκομείο. Ασφαλώς δεν μπορώ ούτε θέλω να υποκαταστήσω εγώ τη δουλειά κανενός».

Γεγονός πάντως είναι πως οι πολίτες φαίνεται να βρίσκονται σε αδιέξοδο, γι΄αυτό και απευθύνονται στον κτηνίατρο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Πηγή: iefimerida.gr