Μήνυση για ανθρωποκτονία από την οικογένεια Μαυρίκου

Gazzetta team
Μήνυση για ανθρωποκτονία από την οικογένεια Μαυρίκου
Μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση θα υποβάλει η οικογένεια Μαυρίκου για τον τραγικό θάνατο του εκδότη στην Αττική Οδό.

Μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση θα υποβάλει η οικογένεια Μαυρίκου για τον τραγικό θάνατο του εκδότη στην Αττική Οδό. Μιλώντας στο πρωϊνό του Αnt1 ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας είπε ότι η οικογένεια αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά γι αυτά που συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης.

Όπως είπε «εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα από αυτή του δυστυχήματος, αν και το αυτοκίνητο ήταν καλά συντηρημένο όπως βγήκε από το εργοστάσιο, έως την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, το να έγιναν, δηλαδή, όλα με εγκληματικό σχέδιο». Ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι από χθες έχει επικοινωνήσει με μια σειρά τεχνικών συμβούλων, έναν πυροσβέστη, έναν μηχανολόγο και έναν ειδικό περί των εκρήξεων.

Η οικογένεια θέλει πρόσβαση στη δικογραφία τα επόμενα 24ωρα ακόμη και σήμερα αν προλάβουν αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να υποβληθεί μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση. «Αυτό δεν σημαίνει ότι το πιστεύουμε 100% αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος να έχουμε πρόσβαση στα έγγραφα, είναι μια δικονομική κίνηση» εξήγησε ο δικηγόρος.

Πηγή: newsbeast.gr