Έπιασε το κόλπo με το βίντεο! Αύξηση των γεννήσεων στη Δανία (vid)

Gazzetta team
Έπιασε το κόλπo με το βίντεο! Αύξηση των γεννήσεων στη Δανία (vid)
Στη Δανία φέτος αναμένεται να γεννηθούν 1.200 μωρά περισσότερα από το 2015 και πολλά ΜΜΕ -όπως η Βρετανική Daily Mail- συνδέουν την αύξηση αυτή με μία άκρως επιτυχημένη διαφημιστική τηλεοπτική εκστρατεία.

Το διαφημιστικό πρακτορείο Spies Travel έκανε ένα σποτ για να ενθαρρύνει τα ζευγάρια να πάνε… διακοπές προκειμένου να μεγαλώσουν τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό El Confidencial, ο υπάρχων ρυθμός γεννήσεων δεν επαρκεί για να διατηρηθεί το κράτος πρόνοιας του κράτους. Γι’ αυτό η πολιτεία έχει προχωρήσει σε πολλές ενέργειες να ενθαρρύνει τους νέους να κάνουν παιδιά.

Στην διαφήμιση, άνδρες και γυναίκες εμφανίζονται να κάνουν δραστηριότητες που κάνουν σε διακοπές, στην παραλία ή την πισίνα. Σύμφωνα με το Confidencial, οι σεξουαλικές επαφές των ζευγαριών αυξάνονται κατά 51% όταν είναι σε διακοπές κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Η καμπάνια δείχνει και ηλικιωμένους που ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να πάνε διακοπές για να αποκτήσουν επιτέλους και οι ίδιοι εγγονάκια λίγους μήνες μετά.

Το βίντεο έγινε viral με περισσότερες από 8.000.000 αναδημοσιεύσεις.

Η κυβέρνηση της Δανίας, πάντως, ισχυρίζεται πως η αύξηση των γεννήσεων δεν οφείλεται αποκλειστικά σε αυτήν την διαφημιστική καμπάνια.

Πηγή: koolnews.gr