Σατανιστές καλούν σε συγκέντρωση μέσω Facebook (pics)

Gazzetta team
Σατανιστές καλούν σε συγκέντρωση μέσω Facebook (pics)
Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για την οργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων και μαζώξεων.

Η δύναμή τους φάνηκε ξεκάθαρα από την έκταση που πήρε «η Αραβική Άνοιξη» μέσα από την οργάνωση ανθρώπων σε όλες τις αραβικές χώρες οι οποίοι καλούσαν για αλλαγή των καθεστώτων στην χώρα τους.

Ωστόσο, αρκετά από τα event που μπορεί κάποιος να διοργανώσει προκαλούν αντιδράσεις. Ένα από αυτά είναι μια εκδήλωση που πρόκειται να διοργανωθεί στο Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών και την διοργανώνει η εκκλησία του Σατανά στο Σιάτλ.

Οι σατανιστές, λοιπόν, του Σιάτλ καλούν σε ένα.. δημόσιο πικ νικ το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 31 Ιουλίου σε μεγάλο πάρκο της πόλης.

«Ελάτε να συντροφεύσετε τους φιλικούς σατανιστές της γειτονιάς σας, για ένα χαλαρωτικό πικ-νικ στο πάρκο. Γνωριστείτε με την οργάνωση «Satanic Temple» του Σιάτλ και μάθετε περισσότερα για τις δράσεις μας σε ένα ανεπίσημο και διασκεδαστικό γεγονός. Φέρτε φαγητό ή ποτό καθώς και καρέκλες ή κουβέρτες. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοί», αναφέρουν στο μήνυμά τους.

Πηγή: topontiki.gr