Ξενάγηση στο Ed Force One, το αεροπλάνο των Iron Maiden (pic & vid)

Gazzetta team
Ξενάγηση στο Ed Force One, το αεροπλάνο των Iron Maiden (pic & vid)
Το Boeing 747 πιλοτάρει ο frontman του συγκροτήματος Μπρους Ντίκινσον - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Με το δικό τους αεροσκάφος μετακινούνται οι Iron Maiden στους προορισμούς των περιοδειών τους και μάλιστα στο Boeing 747 που έχει ονομαστεί Ed Force One, από τη μασκότ του συγκροτήματος, Eddie, κυβερνήτης είναι ο ίδιος ο Μπρους Ντίκινσον που είναι πιλότος.

Ο Ντίκινσον πετά το Ed Force One από τον Φεβρουάριο, τότε που η μπάντα άρχισε να το χρησιμοποιεί για τη μεταφορά των μελών της και όλου του εξοπλισμού της στην περιοδεία τους Book Of Souls World Tour, σε 35 χώρες.

Υπάρχει μάλιστα και βίντεο- στο οποίο ο ίδιος ο Ντίκινσον κάθεται στο κόκπιτ- που αποκαλύπτει το εσωτερικό του αεροσκάφους αλλά και εξωτερικά πλάνα στα οποία αποτυπώνεται η «πειραγμένη» εμφάνισή του- και φυσικά ο Eddie στην ουρά του.

Στο βίντειο, που δημιουργήθηκε από τη Boeing ο Ντίκινσον λέει: «Είναι ένα πολύ όμορφο αεροπλάνο. Είναι η χρονομηχανή μας, το μαγικό μας χαλί».

Παρότι στο βίντεο το αεροσκάφος φαίνεται μια χαρά, υπέστη σοβαρή ζημιά στο αεροδρόμιο του Σαντιάγο, στη Χιλή, το Μάρτιο και χρειάστηκαν δεκαήμερες εργασίες επισκευής για να είναι και πάλι έτοιμο να πετάξει.

ironmaiden7ironmaiden3ironmaiden8ironmaiden4ironmaiden5ironmaiden6ironmaiden1ironmaiden2



Πηγή: newsbeast.gr