1,5 εκατ. ευρώ πούλησε το εξοχικό του ο Γιάννος Παπαντωνίου

Gazzetta team
1,5 εκατ. ευρώ πούλησε το εξοχικό του ο Γιάννος Παπαντωνίου
Ο Γιάννος Παπαντωνίου εξήγησε γιατί αναγκάστηκε να πουλήσει το εξοχικό του στη Σύρο. Ο «Βηματοδότης» έχει τις λεπτομέρειες.

Όταν ρωτήθηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου για ποιον λόγο πωλεί το εξοχικό του σπίτι στη Σύρο, απάντησε ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι που πωλεί κάποιος το σπίτι του, ανάμεσα στους οποίους το οικονομικό. Με δυο λόγια, έμεινε από ρευστό - «όπως πολλοί Ελληνες» συμπλήρωσε.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι τις διαδικασίες για την πώληση της εξοχικής του οικίας είχε αναλάβει ένα μεσιτικό γραφείο (χωρίς βεβαίως να αποκαλύψει ποιο). Ανέφερε ότι έδειξαν ενδιαφέρον δυο-τρεις, αρνούμενος πεισματικά να τους κατονομάσει, όπως αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ότι έδειξε ενδιαφέρον και ένας Ελληνοαμερικανός.

Τελικά σήμερα αποκάλυψε ότι το εξοχικό στη Σύρο, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της Σύρου και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς σπουδαίες προσωπικότητες (ακόμη και τον Φρανσουά Ολάντ και την τότε σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ), συνολικής επιφανείας 9.575 τ.μ., το πούλησε περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, όχι όμως σε Αμερικανό αλλά σε «κάποιον ξένο».

Πηγή: koolnews.gr