Οι αστείες δικαιολογίες του αστυνομικού που λήστεψε τον Πάνο Καλλίτση

Gazzetta team
Οι αστείες δικαιολογίες του αστυνομικού που λήστεψε τον Πάνο Καλλίτση
Τον ανήξερο παριστάνει ο αστυνομικός – ληστής για τα σχέδια του συγκατηγορούμενου του να ληστέψουν τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση.

Οπως αναφέρει το Mega, ο αστυνομικός λέει πως δεν γνώριζε ότι επρόκειτο για ληστεία αλλά για διάρρηξη, ενώ δικαιολόγησε τη γνωριμία με τον ήδη κρατούμενο λέγοντας:

«Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και κάποιες φορές με πήρε από τη φυλακή για να δει τι κάνω. Πάνω στα κουτσομπολιά που κάναμε μιλάγαμε και για άτομα, που βγαίνουν στην τηλεόραση και το πως συμπεριφέρονται. Πάνω στην κουβέντα του είπα ότι είχα μάθει, ότι ένας κομμωτής ο Καλλίτσης, έχει πολύ δουλειά στο μαγαζί του και κυκλοφορεί με χρήματα στο αυτοκίνητό του».

Ο ίδιος αναφέρει τι του είπε ο κρατούμενος για να ακολουθήσει τον Καλλίτση τονίζοντας:

«Μου είπε ότι από εμένα ήθελε να ακολουθήσω ένα άτομο και να του πω που πάει. Τον ρώτησα για ποιο πρόκειται και μου είπε για τον Καλλίτση. Ακόμη μου είπε ότι έμαθε που μένει, στο λόφο του Λυκαβηττού και θα τον περίμενε εκεί για να διαρρήξει το αυτοκίνητο και να του πάρει τα χρήματα. Εγώ τότε αισθάνθηκα άσχημα και δεν ήθελα να συμμετέχω σε αυτό. Αυτός μου είπε ότι μόνο εγώ μπορώ να τον βοηθήσω και ότι έχει μεγάλη ανάγκη και τελικά του είπα ότι θα το κάνω μια μόνο φορά και να μη μου ξαναζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Μου έδωσε ένα έτοιμο τηλέφωνο και μου είπε ότι με αυτό θα επικοινωνήσουμε».

Στην κατάθεσή του στους πρώην συναδέλφους του, ο αστυνομικός ισχυρίστηκε πως αιφνιδιάστηκε βλέποντας ότι τελικά επρόκειτο για ληστεία και είπε:

«Αφού έφυγε ο Καλλίτσης τον ακολούθησα και ενημέρωνα τον Παντελή στο τηλέφωνο που μου είχε δώσει. Ο Καλλίτσης μόλις έφυγε από το κομμωτήριο έκανε δεξιά σε ένα περίπτερο και ανέβηκε μια ανηφόρα πίσω από το κομμωτήριό του. Πίστευα ότι ο Παντελής θα κάνει κάποια διάρρηξη και δεν γνώριζα ότι είχε όπλο. Αν το ήξερα δεν θα συμμετείχα».


Πηγή: iefimerida.gr