Έλληνας αγόρασε τη βίλα του Playboy (pics)

Gazzetta team
Έλληνας αγόρασε τη βίλα του Playboy (pics)
Η είδηση πως ο Χιου Χέφνερ επιθυμεί να πουλήσει τη θρυλική βίλα του Playboy έπεσε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ τον Ιανουάριο, με τον ίδιο τον εκδότη να παραδέχεται πως δεν πρόκειται απλά για φήμες.

To Playboy Mansion –όπως είναι γνωστή η κατοικία του Χιου Χέφνερ, την οποία αγόρασε το 1971 έναντι ενός εκατομμυρίου δολαρίων- βρίσκεται στο Λος Άντζελες, συγκεκριμένα στην περιοχή Holmby Hills και έχει φιλοξενήσει τις πιο διάσημες χολιγουντιανές προσωπικότητες.

Τα πάρτυ του Χέφνερ έγραψαν ιστορία, με το φανατικό κοινό του Mr. Playboy να αναρωτιέται για ποιο λόγο το «παλάτι» διατίυεται προς πώληση.

Παρά τα ερωτηματικά γύρω από την πρόθεση του ιδιοκτήτη να πουλήσει τη βίλα του, αυτό που ενδιαφέρει το κοινό τις τελευταίες ημέρες είναι να μάθει το ποιος είναι ο άνθρωπος που εμφανίστηκε ως αγοραστής της περιουσίας του Χιου Χέφνερ. Το όνομά του; Ντάρεν Μητρόπουλος.

Ο 32χρονος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, γιος του μεγιστάνα ιδιωτικού κεφαλαίου, Ντιν Μητρόπουλος, είναι ελληνικής καταγωγής και είχε δώσει το παρόν ουκ ολίγες φορές στα ξέφρενα πάρτυ που λάμβαναν χώρα στο Playboy Mansion. Μάλιστα, μένει πολύ κοντό στο σπίτι του Χέφνερ, γι’ αυτό και ήταν από τους πρώτους που ενημερώθηκαν για τις προθέσεις του.


Ντάρεν Μητρόπουλος

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, οι δύο άνδρες έχουν συμφωνήσει στην αγοραπωλησία, ενώ ο Ντάρεν Μητρόπουλος έχει ήδη δεχθεί να επιτρέψει στον 90χρονο Χέφνερ να διαμένει στην πολυτελέστατη κρεβατοκάμαρά του μέχρι το τέλος της ζωής του. Ένας ακόμη όρος μάλιστα, είναι μην ανακαινιστεί η κρεβατοκάμαρά του, από την οποία έχουν περάσει εκατοντάδες κουνελάκια!


Ντιν Μητρόπουλος

Παρότι η βίλα των 29 δωματίων είχε τιμή 200 εκατομμύρια δολάρια, ούτε ο Μητρόπουλος, ούτε ο Χέφνερ έχουν αποκαλύψει το ακριβές ποσό στο οποίο «κλείδωσε» η συμφωνία. Σίγουρα πάντως, το πολυτελέστατο οίκημα δεν θα ήταν δυνατόν να μην πουληθεί ακριβά, καθώς περιλαμβάνει εκτός από τις πολυτελέστατες κρεβατοκάμαρες, ένα μικρό ανεξάρτητο σπιτάκι, ζωολογικό κήπο, κελάρι κρασιών, home theater, γυμναστήριο και γήπεδο τένις, μεγάλη πισίνα και… μία σπηλιά!

Όπως είναι λογικό, τα περισσότερα δωμάτια χρειάζονται ανακαίνιση, ωστόσο ο Μητρόπουλος έχει εκφράσει την επιθυμία του να διατηρήσει αναλλοίωτο τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα της βίλας που χτίστηκε το 1927.

«Η κληρονομιά του ακινήτου ξεπερνά τη διασημότητα του», δήλωσε ο επιχειρηματίας, ενώ σύμφωνα με τις φήμες σκοπεύει να ενώσει το Playboy Mansion με τη δική του βίλα σε ένα κτήμα συνολικής έκτασης 7,3 στρεμμάτων.

Πηγή: koolnews.gr