Ήταν γνωστός διακινητής ναρκωτικών ο 35χρονος που δολοφόνησαν στα Εξάρχεια

Gazzetta team
Ήταν γνωστός διακινητής ναρκωτικών ο 35χρονος που δολοφόνησαν στα Εξάρχεια
Σε ξεκαθάρισμα για υποθέσεις ναρκωτικών φαίνεται πως οφείλεται η εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 35χρονου στην καρδιά των Εξαρχείων.

Το θύμα, αραβικής καταγωγής, ήταν γνωστό στις Αρχές με το παρατσούκλι «Χαμπίμπι» για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, αλλά και για βίαιες επιθέσεις σε πολίτες.

Γνωστός για τη βίαιη συμπεριφορά του
Το θύμα της ένοπλης επίθεσης είχε απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τις Αρχές όχι μόνο για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, αλλά και για βιαιοπραγίες εναντίον πολιτών. Μάλιστα σε πολλά περιστατικά ο 35χρονος είχε επιτεθεί με μαχαίρι για ασήμαντες αφορμές σε περαστικούς. Οπως έγινε γνωστό, και πριν από λίγες ημέρες είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε ομάδα ατόμων σε γνωστό στέκι των Εξαρχείων.

Το χρονικό της ενέδρας θανάτου
Στις 11.30 περίπου, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους έστησαν καρτέρι θανάτου στον 35χρονο στην οδό Θεμιστοκλέους. Από τα έως τώρα στοιχεία, οι δράστες πλησίασαν το θύμα και το πυροβόλησαν τουλάχιστον τρεις φορές στο στήθος και στον λαιμό. Ο άνδρας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», ωστόσο λίγο αργότερα κατέληξε.

Πάνω στο θύμα βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και μια αρμαθιά κλειδιά. Ένα κλειδί έγραφε επάνω «Ερεσσού» και τώρα οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται σε διαμέρισμα της συγκεκριμένης οδού, καθώς θεωρείται ότι είναι το σπίτι του.

Πηγή: iefimerida.gr