Κατερίνη: Είχε ολόκληρη χασισοφυτεία στην αυλή του

Gazzetta team
Κατερίνη: Είχε ολόκληρη χασισοφυτεία στην αυλή του
Δεν πτοήθηκε από το «πλούσιο» παρελθόν του, ούτε από το γεγονός ότι τα δενδρύλλια ήταν εκτεθειμένα σε κοινή θέα

Ούτε το πλούσιο παρελθόν του σε συλλήψεις για χασισοκαλλιέργεια, ούτε το γεγονός ότι η αυλή του σπιτιού του ήταν εκτεθειμένη στα «περίεργα» βλέμματα, πτοούσαν έναν αμετανόητο 51χρονο ο οποίος είχε φυτέψει μια αρκετά μεγάλη φυτεία στην ιδιοκτησία του σε περιοχή της Πιερίας!

Ωστόσο, για τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, που διενεργούν καθημερινά έρευνες για την αντιμετώπιση της καλλιέργειας κάνναβης, ήταν ο πρώτος που έβαλαν στόχο, λόγω του ότι τους είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα! Οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν όταν έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σπίτι του και τον έπιασαν στα πράσα να καλλιεργεί τη φυτεία του.

Οι αστυνομικοί μέτρησαν, όχι ένα ή δυο, αλλά... 30 δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε γλάστρες στην αυλή του σπιτιού του και τα ξερίζωσαν, ενώ πέρασαν χειροπέδες στον 51χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης και του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Στην αυλή του σπιτιού του στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, καλλιεργούσε μια φυτεία από 50 νεαρά δενδρύλλια ύψους 0,02 ως 0,05 εκατοστών, ένας 50χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Πηγή: protothema.gr