Τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του Dennis; (pics)

Gazzetta team
Τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του Dennis; (pics)
Ποιο είναι το ρομπότ που χάθηκε και έχει κάνει όλη την πόλη να παραμιλά.

Αποφασίζεις να βγεις μια βόλτα στην Αθήνα. Σε όποια γωνιά και αν κοιτάξεις βλέπεις και από μία αφίσα με ένα εξαφανισμένο… ρομπότ – δεν μπορεί θα έχεις παρατηρήσει κι εσύ τις ανακοινώσεις που έχουν καταλάβει το Κέντρο.

Καταλαβαίνεις σίγουρα δύο πράγματα: ότι η εποχή έχει αλλάξει (δεν σου περνούσε ποτέ από το μυαλό ότι θα ήταν όλοι στο πόδι για μια μηχανή με τεχνητή νοημοσύνη) και ότι τα πράγματα μάλλον είναι σοβαρά.

Ο Dennis δεν είναι ένα τυχαίο ρομπότ. Και αυτή η παράξενη ιστορία που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες αξίζει την προσοχή όλων. Ένα ρομπότ αγνοείται και η βοήθεια των κατοίκων της πόλης είναι απαραίτητη.

Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτή την περίεργη εξαφάνιση; Ποιος πραγματικά είναι ο Dennis; Από πού μπορεί να χάθηκε; Και τι μπορεί να κάνει σε αυτή την πόλη; Τα ερωτήματα είναι πολλά και οι εκδοχές διαφορετικές, αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτή η υπόθεση είναι σημαντική.

Ένα ρομπότ εξαφανίστηκε και όλοι να βάλουμε την ενέργειά μας για να μαζέψουμε πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση του.

Το gazzetta θα παρακολουθεί την ιστορία από κοντά και θα σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη.

Και να θυμάστε: Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να βοηθήσει και να κάνει τη διαφορά.

Εσείς μήπως είδατε τον Dennis; Μπορείτε να βοηθήσετε; Μήπως έχετε κάποιο στοιχείο για το ποιος έχασε το ρομπότ ή ποιος μπορεί να εμπλέκεται στην εξαφάνισή του;

Η συμβολή σας είναι πολύτιμη.