O πατέρας του Κιμ Γιονκ Ουν ήταν πιο τρελός από αυτόν (pics)

Gazzetta team
O πατέρας του Κιμ Γιονκ Ουν ήταν πιο τρελός από αυτόν (pics)
10 κωμικοτραγικά facts για τον Kim Jong-il, τον πιο ψυχοπαθή δικτάτορα της σύγχρονης ανθρωπότητας.

Στιγμές από τη ζωή του ανθρώπου που -ευτυχώς- δεν το πάτησε ποτέ.

«Κιμ πάτα το!» Ξέρεις πια που αναφέρεται αυτή η προτροπή. Αυτό που μάλλον δεν ξέρεις είναι πως ο Kim Jong-il, ο πατέρας του σημερινού δικτάτορα της Βόρειας Κορέας, έζησε μια τόσο παλαβή ζωή, που θα μπορούσε να δώσει υλικό για 10 ταινίες. Αυτά είναι τα πιο κωμικοτραγικά facts της ζωής του Kim Jong-il.

Γεννήθηκε αστέρι (#diplis)

KIM_1

Σύμφωνα με την επίσημη βιογραφία του, ο Kim γεννήθηκε στο Βουνό Paektu, το 1942, την εποχή της κατοχής της Βόρειας Κορέας από την Ιαπωνία. Η βιογραφία του επίσης αναφέρει πως τη γέννηση του προλόγισε μια σειρά από ανεξήγητα φαινόμενα, όπως η εμφάνιση ενός διπλού ουράνιου τόξου και η εμφάνιση ενός νέου αστερισμού!

Παρ`όλα αυτά, σύμφωνα με πραγματικές πληροφορίες, ο Kim γεννήθηκε το 1941, στη Σιβηρία όπου ο πατέρας του εξέτιε ποινή εξορίας.

Έκανε θαύματα

Kim_2

Μια από τις λαϊκές δοξασίες για τον Kim, έλεγε ότι έκανε τα σύννεφα να ρίχνουν βροχή, όποτε το ήθελε εκείνος.

Ήταν ο καλύτερος golfer όλων των εποχών

Kim_3

Πληροφορίες από τα εγχώρια media λένε πως την πρώτη φορά που κράτησε μπαστούνι του golf (μάλλον το 1994) κατάφερε το απόλυτο 11-τρύπες-με τη πρώτη, με συνολικό σκορ 38! Πρόκειται για ένα σκορ που δεν έχει επιτευχθεί ποτέ στην ιστορία του golf και δεν υπάρχει καμία δημοσιογραφική πηγή να το επαληθεύσει.

Πραγματικό ύψος

Kim_4

Τίποτα περισσότερο από 1,59 m. Οτιδήποτε «έξτρα έβλεπες στη εικόνα του Kim, είναι τα παπούτσια με το τακούνι και το -τύπου αγκαθωτός θάμνος- χτένισμα.

Σιχαίνεται τους κοντούς (γι`αυτό και τους έχει εξαφανίσει).

Ήταν το 1989 στη πόλη Pyongyang, ο Kim ενέκρινε την διανομή φυλλαδίων που περιέγραφαν ένα «θαυματουργό φάρμακο», το οποίο μπορούσε να κάνει τους κοντούς ανθρώπους να ψηλώσουν. Φυσικά, δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Ήταν ένα κόλπο του Kim, για να προσελκύσει κοντούς ανθρώπους και να τους μεταφέρει σε ένα απομονωμένο νησί. Ο στόχος του ήταν το να ξεφορτωθεί εκείνους που διέθεταν «υποδεεστέρα» γονίδια και να εξαλείψει για πάντα τους κοντούς ανθρώπους από το έθνος (του).

Άρρωστος σινεφίλ

Kim_6_1

Η συλλογή ξενόγλωσσων ταινιών του αριθμούσε συνολικά 20.000 τίτλους

Υπήρξε τόσο απογοητευμένος με τις ταινίες που γυρίζονταν στη Βόρεια Κορέα, που όταν απηύδησε τελικά, αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο, με τίτλο «On The Art of Cinema» (1973). » a.k.a΄Μάθετε σινεμά από τον πατερουλή σας»

To 1978, απήγαγε 2 σκηνοθέτες από τη Νότια Κορέα (Shin Sang Ok & η γυναίκα του Choi Eun Hee)

(Ιt gets better…)

Στη συνέχεια, τους εξανάγκασε να κάνουν το remake της ταινίας «Godzilla! AKA Pulgasari». Ο Kim Jong-il έδωσε στον εαυτό του τον τίτλο του υπεύθυνου παραγωγής (εννοείται).

Μερικές δεκαετίες αργότερα (2003), υπήρξαν πληροφορίες πως ο Kim Jong-il διέθετε επίσης μια τεράστια συλλογή πορνοταινιών.

Ψητός γάιδαρος

Kim_7_1

Το 2011, καθώς ταξίδευε με το τρένο στη Μόσχα, έτρωγε μόνο ψητό γάιδαρο. Το 2004, ένας από τους πρώην μάγειρες του Kim είχε δηλώσει πως ο Kim λάτρευε το γαλλικό κρασί, τον αστακό και το κρέας γαϊδάρου.

(#ανακατεύομαι)

Έχει κάνει τους συνεργάτες του ναρκομανείς

Kim_8

Ήταν η κακή στιγμή; Ο ενθουσιασμός του πρωτάρη της ιππασίας; Το σίγουρο ήταν πως ο Kim είχε πέσει από άλογο. Ο γιατρός του είχε δώσει παυσίπονο, ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχου πιθανότητες εθισμού. Αμέσως ο Kim απαίτησε όλα τα μέλη του προσωπικού του να λάβουν την ίδια δόση με εκείνον, γιατί αν εθιζόταν τελικά, έπρεπε να τον ακολουθήσει και η ομάδα του. Η αποκάλυψη αυτή ήλθε μέσα από βιβλίο που έγραψε πρώην συνεργάτης του.

Ψυχαναγκασμός με το ρύζι

Kim_9

Απεχθανόταν τους ανόμοιους κόκκους ρυζιού. Ναι, σωστά κατάλαβες, ο Kim ήθελε οι κόκκοι ρυζιού που θα βρίσκονταν στο πιάτο του, να είχαν το ίδιο μήκος, το ίδιο πάχος και χρώμα. Γι`αυτό και είχε προσλάβει μια ομάδα γυναικών, ώστε να ελέγχουν σχολαστικά κάθε κόκκο ρυζιού, πριν μαγειρευτεί και ταϊστεί στον Kim.

Δεν έκανε ποτέ το number 2 (ούτε το #1)

Kim_10

Στα σχολεία, στους δρόμους, στα σπίτια της Νότιας Κορέας, ο Kim λατρεύονταν σαν Θεός. Γι`αυτό λοιπόν και κανένας Βορειοκορεάτης δεν πίστευε ότι ο Kim Jong Il θα μπορούσε να κάνει κάτι μη-θεϊκό, όπως το να αφοδεύσει ή να κατουρήσει. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο ηγέτης τους έκανε τέτοια «πεζά», ανθρώπινα πράγματα.

Είχε αμέτρητα ονόματα

kim_11

Μέσα από την ατελείωτη λίστα της Wikipedia με όλα τα ονόματα του Kim, επιλέγουμε μερικά:

  1. Shining Star of Paektu Mountain,
  2. Guiding Sun Ray,
  3. Dear Leader,
  4. Great Leader,
  5. Respected Leader,
  6. Brilliant Leader,
  7. Sun of Socialism,
  8. The Great Sun of Life,
  9. Great Man Who Descended From Heaven,
  10. Invincible and Ever-triumphant General, and
  11. (προσπάθησε να το πεις με μια ανάσα) Highest Incarnation of the Revolutionary Comradely Love.

Πηγή: rise.gr