40 τραυματίες στο «Rock am Ring» από πτώση κεραυνού (pics)

Gazzetta team
40 τραυματίες στο «Rock am Ring» από πτώση κεραυνού (pics)
Οκτώ άτομα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Λόγω των σφοδρών καταιγίδων που πλήττουν την περιοχή το φεστιβάλ ροκ μουσικής διακόπηκε για μισή ώρα το βράδυ της Παρασκευής

Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα στο φεστιβάλ ροκ μουσικής «Rock am Ring» που πραγματοποιήθηκε στη Δυτική Γερμανία το βράδυ της Παρασκευής.

Περισσότερα από 40 άτομα υπέστησαν τραυματισμούς από πτώση κεραυνού λόγω των σφοδρών καταιγίδων που πλήττουν το Mendig, ενώ οκτώ μουσικόφιλοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Οκτώ άτομα που πήγαν για να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τους τραυματισμούς που υπέστησαν όταν ξέσπασε δυνατή καταιγίδα» έγραψαν στο Twitter οι διοργανωτές του Rock am Ring αργά το βράδυ της Παρασκευής.



Περίπου 45.000 συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν για το «Rock am Ring» αν και οι ακραίες καιρικές συνθήκες έγιναν αιτία να διακοπεί το φεστιβάλ το βράδυ της Παρασκευής για τουλάχιστον μισή ώρα.



Οι φήμες που θέλουν το φεστιβάλ, όπου θα τραγουδήσουν οι Red Hot Chili Peppers και οι Βρετανοί metal Black Sabbath να ακυρώνεται, δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Πηγή: protothema.gr