Βρέθηκε ο 7χρονος που τον είχαν αφήσει οι γονείς του στο δάσος (vid)

Gazzetta team
Βρέθηκε ο 7χρονος που τον είχαν αφήσει οι γονείς του στο δάσος (vid)
Σε μια εγκαταλελειμμένη στρατιωτική βάση βρέθηκε τελικά τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος) ο 7χρονος Γιαμάτο Τανούκα το μικρό αγόρι που οι γονείς του τον είχαν αφήσει στο δάσος το περασμένο Σάββατο για τιμωρία επειδή πετούσε πέτρες σε αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ ο μικρός Γιαμάτο είναι καλά στην υγεία του και έχει μόνο μερικές αμυχές. Αν και δεν είχε πρόσβαση σε φαγητό αυτές τις επτά ημέρες φαίνεται ότι είχε πρόσβαση σε νερό.

«Ήταν εξαιρετικά ήρεμος δεδομένου ότι ήταν μόνος του για επτά ημέρες. Δεν ήταν καθόλου πανικόβλητος» δήλωσε γιατρός που τον εξετάσε.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Kyodo το αγόρι βρήκαν στρατιώτες που συμμετείχαν σε έρευνες σε μια απόσταση περιπου 5χλμ. από το σημείο όπου το είχαν αφήσει οι γονείς του.

Ο πατέρας του 7χρονου σε τηλεφωνική του συνέντευξη μετά τον εντοπισμό του γιου του είπε ότι του μίλησε και του ζήτησε συγγνώμη για ό,τι του έκανε. «Του ζήτησα συγγνώμη για ό,τι συνέβη» δήλωσε κλαίγοντας σε ιαπωνικό τηλεοπτικό κανάλι ο Τακαγιάκι Τανούκα. «Φαινόταν καλά και δεν είχε χάσει βάρος είναι καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Νοιωθω τόσο ανακουφισμένος» κατέληξε ο Τανούκα.

Η ανακάλυψη του παιδιού επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπο των ειδικών δυνάμεων, ο οποίος είπε στο γαλλικό πρακτορείο AFP ότι "φαινόταν να είναι σε καλή υγεία, αλλά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με στρατιωτικό ελικόπτερο" για προληπτικούς λόγους.

Το παιδί εξαφανίστηκε το περασμένο Σάββατο, αφού οι γονείς του όπως είπαν τον ανάγκασαν να βγει από το αυτοκίνητό τους στο δρόμο σε ένα βουνό για να τον τιμωρήσουν επειδή δεν τους υπάκουγε. Οι γονείς του είπαν αρχικά στην αστυνομία ότι ο γιός τους είχε χαθεί ενώ η οικογένεια βρίσκονταν σε πεζοπορία για να μαζέψει άγρια χόρτα, αλλά αργότερα ομολόγησαν ότι είχαν θυμώσει μαζί του γιατί πετούσε πέτρες σε αυτοκίνητα και ανθρώπους.



Πηγή: koolnews.gr