Τι θα συμβεί αν ξαφνικά εξαφανιστούν όλοι οι άνθρωποι από τη Γη (pics & vid)

Gazzetta team
Τι θα συμβεί αν ξαφνικά εξαφανιστούν όλοι οι άνθρωποι από τη Γη (pics & vid)
Γιατί καλές οι ταινίες τύπου "I am Legend" και "The Road", αλλά ας αφήσουμε τους επιστήμονες να μιλήσουν.

Πείτε ότι ξαφνικά ένα πρωί όλοι οι άνθρωποι δια μαγείας εξαφανίζονται!

Έτσι στα καλά καθούμενα! Τι θα γίνει; Θα καταστραφεί ο πλανήτης; Κάθε άλλο! Ο πλανήτης θα είναι καλύτερα χωρίς εμάς, αυτή είναι η σκληρή αλήθεια. Ο πλανήτης ήταν, είναι και θα είναι εδώ, με ή χωρίς εμάς τους ανθρώπους.
Ας δούμε λοιπόν τι θα γίνει, αν ξαφνικά όλοι οι άνθρωποι εξαφανιστούν:

Λίγες ώρες αργότερα τα περισσότερα από τα φώτα σε όλο τον κόσμο θα σβήσουν, επειδή οι μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας θα ξεμείνουν από καύσιμα και τα ηλιακά πάνελ θα καλύπτονταν από τη σκόνη και δεν θα μπορούν ούτε αυτά να δώσουν ενέργεια. Οι μόνες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής που θα λειτουργούσαν ακόμα θα ήταν οι υδροηλεκτρικοί σταθμοί.

Δύο ή τρεις ημέρες αργότερα τα τούνελ των μετρό όλου του κόσμου θα πλημμύριζαν επειδή οι αντλίες που κρατάνε το νερό απέξω θα σταματούσαν να λειτουργούν.

Δέκα ημέρες αργότερα τα περισσότερα ζώα θα τρωγόντουσαν μεταξύ τους για να επιβιώσουν από την πείνα!

Ένα μήνα αργότερα το νερό ψύξης των πυρηνικών σταθμών θα έχει εξατμιστεί. Αυτό θα οδηγήσει σε μια σειρά από αλυσιδωτές καταστροφές σε ολόκληρο τον κόσμο, ισχυρότερες από ό, τι στη Φουκουσίμα και το Τσερνομπίλ.

Ένα χρόνο αργότερα οι δορυφόροι γύρω από τη Γη θα αρχίζαν να χάνουν την τροχιά τους και κάποιοι από αυτούς θα έπεφταν στην Γη!

Είκοσι πέντε χρόνια αργότερα η βλάστηση θα καλύψει όλο σχεδόν τον κόσμο και ορισμένες πόλεις όπως το Λας Βέγκας, θα ήταν θάβονταν στην άμμο.

Τριακόσια χρόνια αργότερα τα μεταλλικά κτίρια, οι γέφυρες, και οι πύργοι θα άρχιζαν να διαλύονται εξαιτίας της διάβρωσης των μετάλλων.

Δέκα χιλιάδες χρόνια αργότερα, η μόνη απόδειξη της ύπαρξής μας θα είναι τα πέτρινα πράγματα όπως οι πυραμίδες στην Αίγυπτο, το Σινικό Τείχος της Κίνας και το όρος Rushmore στην Αμερική.

Λίγες χιλιάδες χρόνια πιο μετά, ούτε αυτά.

Εκατομμύρια χρόνια αργότερα όμως...

Δείτε το video: