Εταιρία θέλει να σε πληρώνει για να τρως μπέικον

Gazzetta team
Εταιρία θέλει να σε πληρώνει για να τρως μπέικον
Θέλεις να πληρώνεσαι για να τρως μπέικον; Απάντησε σ`αυτή την αγγελία.

Είναι πολύ πιθανό αγαπητέ αναγνώστη, να έχεις περάσει χρόνια από τη ζωή σου για να σπουδάσεις κάτι απαιτητικό και τώρα ίσως να είσαι κι εσύ στη φάση του «μοιράζω βιογραφικά παντού-περιμένω απαντήσεις», που όλοι έχουμε περάσει. Τι θα έλεγες όμως αν υπήρχε ένας τρόπος για να βγάλεις χρήματα, χωρίς διάβασμα, χωρίς καμία πνευματική κούραση, με μοναδικά εργαλεία ένα πιρούνι, ένα μαχαίρι και μπόλικη αγάπη για το μπέικον;

giphy

Ναι, αν διαθέτεις τα παραπάνω, τότε έχεις μια σοβαρή πιθανότητα να κερδίσεις τη θέση του Κριτή Μπέικον, σύμφωνα με τη σχετική αγγελία που υπάρχει στο site Extra Crispy. Πρόκειται για μια πραγματική δουλειά, που πληρώνει μισθό ολοκληρωμένου ωραρίου και αν δε μας πιστεύεις, μπορείς να διαβάσεις απόσπασμα της αγγελίας παρακάτω:

«Το Extra Crispy αναζητά ένα Κριτή Μπέικον ως συνεργάτη, για να καταγράφει το παλμό του μπέικον και τη συμβολή του στο σύγχρονο φαγητό, στα ποτά και τη κουλτούρα. Οι κριτές μπορούν να ζουν οπουδήποτε στις ΗΠΑ, για να περάσουν ένα χρονικό διάστημα 3 μηνών ερευνώντας, γράφοντας, παθαίνοντας εθισμό και κριτικάροντας το μπέικον. Ναι, αυτή είναι μια αρκετά αληθινή θέση συνεργάτη που θέλουμε να καλύψουμε στο άμεσο μέλλον.

Ο Κριτής Μπέικον του Extra Crispy πρέπει να έχει άποψη και να παραδίδει ολοκληρωμένες, αξιόπιστες έρευνες και θα πρέπει να είναι σε θέση να αποφασίσει ποιο είναι το καλύτερο μπείκον της χώρας. Τα υπόλοιπα επιθυμητά προσόντα που θα πρέπει να έχει ο άνθρωπος που αναζητούμε, είναι το να γράφει καλά, να αγαπάει τη περιπέτεια και να έχει μια ασταμάτητη πείνα-για μπέικον!»

baconara

Πηγή: rise.gr