Η ASUS παρουσίασε τη σειρά Zenfone 3

Gazzetta team
Η ASUS παρουσίασε τη σειρά Zenfone 3
Η Asus ξεκίνησε τις ανακοινώσεις –στο πλαίσιο της Computex Taipei- με τη σειρά Zenfone 3, η οποία περιλαμβάνει τρία smartphones με αρκετές διαφορές σε απόδοση και ποιότητα.

Αναλυτικότερα, η σειρά περιλαμβάνει ένα mainstream smartphone, που είναι και το πιο φτηνό, καθώς και τα Zenfone 3 Deluxe και Zenfone 3 Ultra, το οποίο ενσωματώνει μεγαλύτερη οθόνη. Το Zenfone 3 έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας LCD, επεξεργαστή Snapdragon 625, οπίσθια κάμερα 16 MP, μπροστινή κάμερα 8 MP, μπαταρία 3000 mAh, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, USB-C 2.0, μέχρι 4GB RAM, και έως 64GB εσωτερική μνήμη.

Το τηλέφωνο είναι κατασκευασμένο από δύο γυάλινα panels στην μπροστινή και πίσω πλευρά, ενώ διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο σε τέσσερις χρωματικές επιλογές: χρυσό, μπλε, μαύρο, και λευκό. Το Zenfone 3 Deluxe ξεχωρίζει για τη μεταλλική unibody κατασκευή (από αλουμίνιο) χωρίς να φαίνονται οι γραμμές της κεραίας, με την Asus να ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο σε επίπεδο σχεδιασμού. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν οθόνη OLED 5.7 ιντσών, ανάλυσης 1080p, κάμερα 23 MP, USB-C 3.0, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε επεξεργαστή της σειράς Snapdragon 820, και 6GB RAM.

Τα υπόλοιπα specs είναι σε μεγάλο βαθμό ίδια με το standard Zenfone 3. Οι χρωματικές επιλογές περιλαμβάνουν γκρι, ασημί και χρυσό. Όσον αφορά στο Zenfone 3 Ultra, έχει παρόμοια κατασκευή με την έκδοση Deluxe, αλλά ξεχωρίζει για την μεγάλη οθόνη LCD 6.8 ιντσών, ανάλυσης 1080p. Στο εσωτερικό υπάρχει μία Snapdragon 652 CPU, μέχρι 4GB μνήμης RAM, μπαταρία 4,600 mAh, κάμερα 23 MP, και θύρα USB-C 3.0 με υποστήριξη DisplayPort (με την Asus να κάνει λόγο για “4K TV-grade video processor”). Η τιμή του Zenfone 3 ξεκινάει από $249, το Ultra θα κοστίζει $579, ενώ η τιμή του Deluxe από $499. Αναμένουμε πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το κόστος των νέων smartphones στην Ευρώπη.

Πηγή: enternity.gr