Ο Μπουτάρης, ο Άνθιμος και η… Αστυνομία, την πιο υψηλή δημοτικότητα στη Θεσσαλονίκη

Gazzetta team
Ο Μπουτάρης, ο Άνθιμος και η… Αστυνομία, την πιο υψηλή δημοτικότητα στη Θεσσαλονίκη
Θετικότατη είναι η εικόνα για την Αστυνομία

Δημοσκόπηση στην οποία οι Θεσσαλονικείς εκφράζουν την άποψη τους για πρόσωπα της πόλης, αλλά και για τους μεγάλους Δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος, δημοσιεύει η εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα THESSNEWS, που κυκλοφορεί κάθε Σαββατοκύριακο.

Τη δημοσκόπηση έκανε για λογαριασμό της THESSNEWS το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Νίκου Μαραντζίδη και δημοσιεύεται σήμερα.

Ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης συγκεντρώνει 38,5% θετικές γνώμες, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος 29,5% και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας 28% , ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Κόλλια-Τσαρουχά, δεν είναι γνωστή στους Θεσσαλονικείς, έχει πρόβλημα αναγνωρισιμότητας!

Θετικότατη είναι η εικόνα για την Αστυνομία, η οποία συγκεντρώνει 62% θετικών ψήφων, αλλά και η τοπική Αυτοδιοίκηση με 57,5%, από την οποία οι Θεσσαλονικείς δηλώνουν ότι είναι ευχαριστημένοι. Τρίτη στην αξιολόγηση, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, με 53,5%, ενώ στους Δήμους, πρώτος σε θετικές γνώμες έρχεται ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών με 76,5%, ακολουθούν Δήμος Καλαμαριάς (62%), Αμπελοκήπων-Μενεμένης (58,5%), Θεσσαλονίκης (53%), Παύλου Μελά (52%), Κορδελιού-Ευόσμου (42,5%).

Πηγή newsbeast.gr