Οι εξωφρενικές φήμες που έχουν ακουστεί για τον Βλάντιμιρ Πούτιν

Gazzetta team
Οι εξωφρενικές φήμες που έχουν ακουστεί για τον Βλάντιμιρ Πούτιν
Έχει «πεθάνει» τουλάχιστον τρεις φορές. Είναι άρρωστος, έχει περίπου 15 παιδιά τα οποία δεν έχει αναγνωρίσει, φυλακίστηκε και πέρασε από δίκη στο Χαμόβνικι, ενώ τα τελευταία χρόνια την θέση του έχει πάρει ο σωσίας του (αφού ο ίδιος είναι στα θυμαράκια).

Οι φήμες που έχουν ακουστεί για τον Βλάντιμιρ Πούτιν είναι αμέτρητες. Η πιο γνωστή απ’ όλες είναι ότι τον σκότωσε ένας πράκτορας των Ναζί το 2010 μαζί με την οικογένειά του, ο οποίος στη συνέχεια έκαψε το μοναστήρι του Νοβοντέβισι για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Όλες αυτές οι φήμες ήρθαν και πάλι στην επιφάνεια λόγω μιας… νέας φήμης. Συγκεκριμένα, ο μύθος λέει ότι η πρώην γυναίκα του, Λουντμίλα Πουτίνα, υποστήριξε στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt» ότι ο τέως σύζυγός της Βλαντιμίρ Πούτιν είναι εδώ και πολύ καιρό νεκρός και ο άνθρωπος που κυβερνάει τη Ρωσία είναι… σωσίας του.

Υπήρχαν μάλιστα και αποκλειστικές δηλώσεις στις οποίες η πρώην τον έκλαψε για τα καλά τον Βλαδίμηρο: «Ο σύζυγος μου, δυστυχώς, είναι εδώ και καιρό νεκρός… Πρέπει να το παραδεχτώ δημοσίως, επειδή δεν μπορώ να βλέπω τι κάνουν για λογαριασμό του αυτοί οι τρομεροί άνθρωποι. Δεν σταματούν πουθενά. Φοβάμαι ότι τώρα θα σκοτώσουν κι εμένα και τις κόρες μας, όπως σκότωσαν κι αυτόν».

Η τέως πρώτη κυρία υποτίθεται ότι αποκάλυψε στην «αποκλειστική» αυτή συνέντευξη που θα ζήλευε και το «Κουλούρι» ότι έχει δεχθεί απειλές για να μην μιλήσει, αλλιώς θα δολοφονηθούν οι κόρες της, ενώ υποστήριξε επίσης ότι ετοίμαζαν και τη δική της σωσία. Παρεμπιπτόντως, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις της, θα ήταν εξαιρετική καλεσμένη στην εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου (κάμερα σε μένα).

Πηγή: koolnews.gr