Η Κροατία έχει την δική της Kim Kardashian (pic)

Gazzetta team
Η Κροατία έχει την δική της Kim Kardashian (pic)
Βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορεί σίγουρα να μπερδευτεί και να πει ότι βλέπει τη διάσημη Kim Kardashian.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για τη Jelena Peric από την Κροατία, μία make up artist η οποία έχει γίνει γνωστή στο διαδίκτυο για την ομοιότητά της με τη γνωστή τηλεπερσόνα και για τα κόλπα μακιγιάζ τα οποία δείχνει στην περίπτωση που θέλει κάποιος να αντιγράψει την Kardashian. Η νεαρή κοπέλα έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη ιδιαίτερα στο Instagram, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που την ακολουθούν ακόμη και κατά λάθος επειδή την μπερδεύουν με την Kim.

Η 24χρονη δημοσιεύει πολλά βίντεο με συμβουλές για μακιγιάζ ώστε οι γυναίκες να αντιγράφουν το look της Kim Kardashian και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η Jelena αποκτά όλο και περισσότερη δημοφιλία έχοντας περισσότερους από 600.000 followers στο Instagram και εισπράττει πολλά κολακευτικά σχόλια όπως το ότι είναι καλύτερη και πιο όμορφη από τη διάσημη τηλεπερσόνα. Η ίδια εξηγεί ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να μοιάσεις στην Kardashian και δεν είναι απλό, ενώ εκτός από το μακιγιάζ, συχνά ανεβάζει φωτογραφίες με παρόμοια ρούχα και στυλ που την κάνουν να μοιάζει ακόμη περισσότερο με την Αμερικανίδα. «Με συγκρίνουν συχνά με την Kardashian και αυτό είναι μεγάλο κοπλιμέντο, αλλά μερικές φορές καταντάει βαρετό», αναφέρει η ίδια μιλώντας στη βρετανική Sun.

Παρόλου που ο λογαριασμός της λειτουργεί εδώ και λίγους μόνο μήνες, η ανταπόκριση είναι μεγάλη κάτι που την έχει ενθουσιάσει. Πολλοί από αυτούς σχολίαζαν μάλιστα ότι πρόκειται για την ίδια την Kim Kardashian και ότι έχει φτιάξει ένα δεύτερο λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με ψευδώνυμο! Πολλοί επίσης την κάλεσαν να δείξει το ταλέντο της και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ καθώς τα κόλπα και οι συμβουλές που δίνει για το μακιγιάζ είναι εντυπωσιακά. Η ίδια πάντως δήλωσε ότι το μόνο που την απασχολεί τώρα είναι η δουλειά της και να εξαπλωθεί η φήμη της.kimkr2kimkr3kimkr4kimkr5kimkr6kimkr7

Πηγή: newsbeast.gr