Στο συρτάρι δυστυχώς η 3η σεζόν True Detective

Gazzetta team
Στο συρτάρι δυστυχώς η 3η σεζόν True Detective
Το HBO θέλει να διατηρήσει ατόφιο το brand του απόλυτα επιτυχημένο και το πισωγύρισμα με το True Detective το βάζει σε σκέψεις.

HBO. Ένας τηλεοπτικός κολοσσός. Με μπροστάρη το Game of Thrones, αλλά και με τίτλους όπως Newsroom, The Leftovers, Boardwalk Empire, The Wire, Show Me A Hero, είναι το κανάλι με τη μεγαλύτερη επιτυχία σε prime time ζώνη και σε μυθοπλασία. Και αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο επένδυσε πολλά λεφτά, το έχτισε και τώρα απολαμβάνει την αποδοχή. Δεν αρκεί όμως μόνο να χτίζεις. Θέλει και συντήρηση. Το True Detective δεν βοήθησε προς αυτό.

Μπορεί ο πρώτος κύκλος να ήταν ένας οδοστρωτήρας, ένα τηλεοπτικό τσουνάμι που απασχόλησε όλο τον πλανήτη και υποκλίθηκαν οι πάντες σε αυτό, αλλά η δεύτερη σεζόν ήταν αναμφίβολα ένα πισωγύρισμα. Ελάχιστες ήταν οι στιγμές που ευχαριστήθηκες τη σειρά, με τις περισσότερες να προέρχονται από τον Colin Farell και όχι από το υπόλοιπο καστ ή την σκηνοθετική πλευρά. Η απουσία του Fukunaga από τον δεύτερο κύκλο αποδείχτηκε μεγάλο μείον για το True Detective.

Ο δημιουργός του, ο Nick Pizzolatto, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2018 με το HBO τον περασμένο Νοέμβριο, με πρωταρχικό στόχο να υπάρξει ακόμα μία σεζόν της σειράς. Όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, αυτό μοιάζει κάθε μέρα όλο και πιο απίθανο σενάριο και είναι κάτι που δεν θα ενοχλήσει ιδιαίτερα τον Nick. Η έλευση ενός νέου υπεύθυνου στο κανάλι, του Casey Bloys, αφήνει το True Detective στα χέρια του και λέγεται ότι μαζί με τον Pizzolatto συζητούν να δουν ένα άλλο πρότζεκτ. Άλλωστε ο σεναριογράφος δεν ήθελε να μείνει πάνω από τρεις σεζόν στο ίδιο κομμάτι και είχε δηλώσει ότι ήταν επιθυμία του να ασχοληθεί με κάτι πιο κλασσικό.

Πηγή: toratora.gr