O Ομπάμα είναι έτοιμος να κάνει μια τεράστια ανακοίνωση σχετικά με τα UFO (pics)

Gazzetta team
O Ομπάμα είναι έτοιμος να κάνει μια τεράστια ανακοίνωση σχετικά με τα UFO (pics)
Λέτε ο Ομπάμα να κάνει την πιο ηρωική έξοδο από τον Λευκό Οίκο;

Σύμφωνα με την Αγγλική εφημερίδα Mirror, o 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ λίγο πριν από την αποχώρησή του, και κάτω από την πίεση της Χίλαρι Κλίντον, η οποία έχει δώσει παρόμοιες υποσχέσεις, ο Ομπάμα πρόκειται να γνωστοποιήσει στοιχεία σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων!

Αυτοί οι ισχυρισμοί προέρχονται από τον εκτελεστικό διευθυντή της Paradigm Research Group, Stephen Bassett, ο οποίος μάλιστα προσθέτει ότι μετά από τις αποκαλύψεις του Ομπάμα, και ο David Cameron θα ακολουθήσει τα βήματα του και θα κάνει επίσης το ίδιο!

Ο Bassett, ο οποίος εδώ και 20 χρόνια πιέζει τον Λευκό Οίκο για να δημοσιοποιήσει ότι στοιχεία έχει για τους εξωγήινους,είναι αρκετά ενθουσιασμένος με αυτή την εξέλιξη.

Ο 69χρονος δήλωσε στην εφημερίδα: “θα είναι η πιο σημαντική ανακοίνωση που θα γίνει αυτόν τον χρόνο και θα είναι πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες, σε όλο τον κόσμο. Η εξωγήινη ζωή είναι πραγματική. θα είναι η πιο σημαντική είδηση ​​που έχει ποτέ διαρρεύσει. Νομίζω ότι ο Ομπάμα θα είναι ο πιο σημαντικός πρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτείων”!

Ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά θα είναι αλήθεια και όχι κάποιο πολύ έξυπνο promo για την νέα σεζόν των X-Files!