Σκληρή επίθεση από Ζωή σε ΣΥΡΙΖΑ

Gazzetta team
Σκληρή επίθεση από Ζωή σε ΣΥΡΙΖΑ
Στο πλευρό της Σοφίας Σακοράφα τάσσεται η πρώην πρόεδρος της Βουλής και ξιφουλκεί εναντίον των πρώην συντρόφων της, μιλώντας «για σύστημα κομμένων κεφαλών» και ανθρωπάκια που επιδιώκουν την εξουσία.

Ως «σύστημα κομμένων κεφαλών που λειτουργούν ως ανθρωπάκια, θέλοντας να συντηρήσουν τους εαυτούς τους στην εξουσία», περιέγραψε τους πρώην συντρόφους της στο ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ open και με αφορμή τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Σοφία Σακοράφα και τον ΣΥΡΙΖΑ, η πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, ξιφούλκησε για μια ακόμη φορά εναντίον των άλλοτε συντρόφων της.

Απαντώντας σε ερώτηση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την οποία η κ.Σακοράφα υπέκλεψε την έδρα της και δεν έχει πληρώσει ποτέ συνδρομή, η κ.Κωνσταντοπούλου τάχθηκε στο πλευρό της κ.Σακοράφα και τόνισε: «Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ότι θα έπρεπε να κρύβονται εκείνοι που εξέδωσαν αυτήν την κατάπτυστη ανακοίνωση κατά της Σοφίας Σακοράφα επιχειρώντας να ακυρώσουν έναν άνθρωπο που έχει δώσει αγώνες που αυτοί δεν έδωσαν, που βρίσκεται εκεί που βρίσκεται με το σπαθί της και με την ψήφο των συμπολιτών της και που ήταν παρούσα εκεί που άλλοι ήταν εκκωφαντικά απόντες.

Οι κομμένες κεφαλές, ξέρετε, έχουν πολύ συγκεκριμένο στίγμα στην ιστορία και τη συνείδηση της Αριστεράς. Εγώ λυπάμαι που πια παρατηρώ ένα σύστημα κομμένων κεφαλών που λειτουργούν ως ανθρωπάκια θέλοντας τελικά να συντηρήσουν τους εαυτούς τους στην εξουσία και προσπαθώντας να ακυρώσουν ανθρώπους αδιαμφισβήτητης και ανεπίληπτης διαδρομής».

Πηγή: protothema.gr