Ακόμα μια μαύρη στιγμή στην Ελληνική τηλεόραση χθες στο “Μπράβο Ρούλα” (vid)

Gazzetta team
Ακόμα μια μαύρη στιγμή στην Ελληνική τηλεόραση χθες στο “Μπράβο Ρούλα” (vid)
Η Κορομηλά και ο Θεοφάνους έσπασαν αβγά στα κεφάλια τους και μας θύμισαν στιγμές της TV, με τον Αρναούτογλου και το που θα έκανε την ανάγκη της η αγελάδα Κλάρα.

Η σχέση της Ρούλας Κορομηλά με την τηλεόραση δεν είναι πια ούτε ωραία, ούτε αρμονική αλλά μπερδεμένη. Η παρουσιάστρια από το πρώτο επεισόδιο του show της δοκίμασε τα συγκινητικά βιντεάκια, τις και καλά εκπλήξεις -ναι, πραγματικά δεν είχε ιδέα ότι ο Σάκης Ρουβάς ήταν εκεί- ζήτησε τη στήριξη του Γιάννη Πλούταρχου, έκανε ολόκληρο αφιέρωμα στον... εαυτό της, ρώτησε την Φουρέιρα αν ταυτίζεται με τα προσφυγάκια που δεν έχουν παπούτσια κ.α. που έφεραν όλο το τηλεοπτικό κοινό σε πλήρη αμηχανία.

Χτες συνέχισε στο ίδιο τέμπο, υποβάλλοντας σε μια σειρά από απίστευτα βασανιστήρια τη Ναταλία Γερμανού, φέρνοντάς της προσωπικά αντικείμενα του πατέρα της, Φρέντυ, ο οποίος έφυγε 17 χρόνια πριν από τη ζωή -λίγες ώρες πριν η ίδια είχε γράψει ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στα social media για την απώλειά του και και το μόνο πραγματικά που θα ήθελε θα ήταν να της φέρει η Ρούλα Κορομηλά τη γραφομηχανή του κ.α.

Το φινάλε όμως ήταν ακόμα πιο θεαματικό, με καλεσμένο τον Γιώργο Θεοφάνους. Κατά τη διάρκεια μάλιστα της συζήτησής τους, η Ρούλα Κορομηλά είχε συγκινηθεί όταν ο μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της, ενώ ο ίδιος επίσης φανερά συγκινημένος τόνισε πως η μαμά του πέθανε όταν εκείνος ήταν 15 χρονών και πως πια ο μπαμπάς του, ο οποίος είναι πια 80 ετών και βρίσκεται σε γηροκομείο στην Κύπρο, δεν αποδέχτηκε την ενασχόλησή του με τη μουσική.

Αμέσως μετά τα παραπάνω, έκλεισαν οι δυο τους την εκπομπή φτιάχνοντας... ομελέτα. Οι δυο τους άρχισαν να σπάνε αβγά στο κεφάλι τους -άλλα ωμά και άλλα βραστά, συνταγή... δανεισμένη από την τηλεόραση της Αμερικής- ενώ η παρουσιάστρια μας καληνύχτισε έχοντας ακόμα... κρόκο στο μέτωπό της.

Μια στιγμή που μας έφερε στο μυαλό αλησμόνητες περιόδους της ελληνικής τηλεόρασης, όπως τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που έριχνε τούρτες στη μούρη της Μαριέττας Χρουσαλά και που έδινε δώρα στον τηλεθεατή που θα έβρισκε που θα έκανε την ανάγκη της η αγελάδα του Κλάρα.

Τι άλλο έχουμε να δούμε ακόμα Ρούλα; Όχι πολλά, αφού η εκπομπή της ρίχνει αυλαία στις 25 Ιουνίου. Ας κάνουμε λοιπόν όλοι μας υπομονή, μετρώντας αντίστροφα.

Πηγή: womantoc.gr