Διέρρευσε το sex tape της Kylie Jenner

Gazzetta team
Διέρρευσε το sex tape της Kylie Jenner
Όλη η οικογένεια απέκτησε τη δόξα και τα λεφτά χάρις σε ένα sex tape. Η Kylie Jenner είναι έτοιμη να κάνει το διαδίκτυο να τα παίξει, όπως η Kim

Ήταν το 2003 όταν ένα sex tape έκανε το γύρο της Αμερικής και έδινε σε μια 23χρονη νεαρή να κάνει όνομα και να μπει στο μονοπάτι της απόλυτης χλίδας και δόξας. Η Kim Kardashian δεν είχε θέμα να δείξει στον κόσμο το σεξ που έκανε με τον τότε σύντροφο της Ray J. 13 χρόνια μετά έχει τεράστια πλούτη και το όνομα της πουλάει σαν τρελό. Αλλά και όλης της οικογένειας εξαιτίας της. Γι΄αυτό η Kylie Jenner αποφάσισε να χαράξει το δικό της μονοπάτι.

Όχι η ίδια, αλλά ο πρώην σύντροφος της Tyga. Μαζί χώρισαν πριν από 15 μέρες περίπου και ο Tyga φαίνεται πως στέρεψε από λεφτά, μετά το πολυέξοδο διάστημα της σχέσης του με την Kylie και οι αψιλίες τον οδήγησαν στο να ρίξει διαδικτυακά βίντεο όπου εκείνος και η 19χρονη βρίσκονται σε επαφές τρίτου τύπου.

Το βίντεο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Tyga και κατέβηκε μετά από 30 λεπτά. Όχι λόγω κάποιας ντροπής κτλ, αλλά επειδή ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει με λεφτά. Ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η Kylie έχει πολλές κάμερες στην κρεβατοκάμαρα της γιατί της αρέσει να βλέπει τον εαυτό της και σίγουρα θα μπει σε συζητήσεις για να πουλήσει κάποια από τις κασέτες της, με το πλαφόν να βρίσκεται στα 10 εκατομμύρια δολάρια, αν και ο Tyga σκέφτεται τα διπλάσια.

Ένας κόσμος αγγελικά πλασμένος!

Πηγή: toratora.gr